^
     

perjantai 22. lokakuuta 2010

Pikkuruinen Toukka

Kiitos kaikille eilisille kommentoijille! Toukka voi hyvin ja minäkin alan pikku hiljaa toipua pelästyksestä. Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä ja haavalla huulessa (joka on parantunut sekin todella hyvin)!

* * * * *

Muutamissa blogeissa on ollut katsauksia lapsen vauva-ajan tyyliin. Minusta niitä on ollut kiva lukea, joten tässä teille katsaus pienen Toukan maailmaan :)




Kun Toukka oli vauva, meillä ei niin kauheasti välitetty vaatteista. Vaipat falskasi usein ja poika kuolasi ja puklaili kovasti, joten usein oltiin siinä tilanteessa, että kaapista puettiin päälle mitä siellä puhtaana sattui olemaan, sen enempää kokonaisuuksia miettimättä. Saatiin valtava laatikollinen vaatteita käytettynä mun serkulta, isovanhemmat ja muut sukulaiset tykkäsivät ostaa vaatteita lahjoiksi ja itse kiertelin innokkaasti kirpputoreja raskausaikana. Niistä se vaatekaappi lähinnä koostui. Niin ja äitiyspakkauksen vaatteista. Muutaman ostin itse uutena kaupasta ja muutaman tein itse.

Yläkuvassa Toukka on kuukauden ja päällä pikkuserkun vanha body ja äitiyspakkauksen potkuhousut.

Tässä Toukka on 3kk. Päällä yksi mun suosikeistani eli mun tekemä mennikkäishuppuinen neuletakki. Tämä on yksi niistä harvoista vauva-ajan vaatteista, jonka olen säästänyt muistona :)

Tässä myös ikää 3kk. Tuo pöllöbody oli kovassa käytössä. Se saatiin joltakin lahjaksi, merkkiäkään en enää muista. Potkuhousut äitiyspakkauksesta.

Tässä ikää 5kk ja päällä kirppikseltä ostettu (ilmeisesti jonkun aiemman vuoden äitiyspakkauksessa ollut) kokopuku.

Marimekon raitapaitoja meillä on ollut jo pienestä pitäen :) Yhtään en ole kylläkään uutena ostanut. Tämä myös pikkuserkun peruja. Nykyiset kirppislöytöjä. Pikkuherralla ikää tässä melkein päivälleen 6kk.

Tässä treenataan konttausasentoa :) Ikää vähän reilu 6kk. Päällä lahjaksi saatu puuvillaneule (H&M) ja äidin tekemät ruskeat velourhousut. Alla vissiin äitiyspakkauksen puolipotkarit, pirtsakan oranssit :)

10kk ja päällä sen hetken suosikit. Tykkäsin molemmista kovasti, mutta en enää kyllä muista minkä merkkinen tuo paita oli. Housut ovat Tutan. Molemmat on saatu lahjaksi. Muita Tutan vaatteita meillä ei olekaan ollut, kun en ole mitään kivaa nähnyt, mutta nuo collegehousut oli kyllä loistavat, oikein harmitti kun jäivät pieniksi.
Nykyään mua joskus harmittaa, että ei tullut enemmän "puettua" Toukkaa pienenä, mutta hyvin se meni näinkin :) Ja musta tuntuu, että se meidän ns. oma tyyli on vieläkin vähän hakusessa. Tykkään sekä rockimmasta että klassisesta, mutta toisaalta tykkään myös leikitellä väreillä ja kuvioilla nyt kun toinen on vielä pieni.

A quick look into what Toukka looked like as a baby. In the first pic he's 1 month, 3 months in the next two, then 5 months, and 6 months in the next two and 10 months in the last one.
Ps. He is doing fine now!


6 kommenttia:

  1. Tuo kettupuku on ollut vuoden 2005 äitiyspakkauksessa :)

    Ja kivoja kokonaisuuksia on vauvanakin Toukalla ollut.

    VastaaPoista
  2. Suloisia kuvia! Aika monelta on saanut lukea et on harmittanut ettei ole "tajunnut" pukea lastaan vauvana enemmän. Samat mietteet oli mullakin :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia! Ja hyvä että selvisitte siitä eilisestä säikähdyksellä!

    Mä tykkäsin kovasti ostella lastenvaatteita jo raskausaikana ja pojan ollessa n. 2 kk löysin uusretromerkit Ej Sikke Lej, Moonkids jne... Uusretroa oli paljon muutenkin pojan ollessa alle vuoden ikäinen. Nythän se on muuttunut täysin! =)

    VastaaPoista
  4. Oi ihanuus mitä vauvakuvia! Ihan samat sanat Hantan kanssa, meidän esikoisella oli tuo sama kettupuku;-) mulla on se tallessa edelleen vaikken kuopuksella sitä käyttänytkään. En vain raaski luopua niistä kaikista pienistä vielä!

    Mukavaa viikonloppua ja kiva kuulla että Toukka voi hyvin!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania kuvia pikku Toukasta :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille! :)
    Ja kiva tietää kettupuvun alkuperäkin :)

    VastaaPoista