^
     

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Marimekko


Aamupäivästä käytiin pyörähtämässä Herttoniemessä Marimekon ystävämyynnissä. Siellä on kyllä aina vaikka mitä kivaa! Tällä kertaa vein kassalle mukaan nämä :)

Lähinnä ostin tällä kertaa itselleni! Paksut sukkahousut ja polvisukat sekä heijastimen. Niin ja lahjapaperia joululahjoihin, mutta niitä en nyt kuvannut.

Toukalle sukat heti käyttöön ja jääkarhumuki odottamaan että poika vielä pikkaisen kasvaa. Mä vaan jotenkin tykkään tosta kuosista hurjasti. Meillä oli sarjan tuttipullo kun Toukka oli vauva, mutta eihän se ryökäle suostunut pullosta juomaan ollenkaan, joten tosi vähäiselle käytölle jäi. Toivottavasti tälle on sitten enemmänkin käyttöä :)

Marimekko had a sale and I got some socks and stockings for me and Toukka. He also got a cute mug and I picked up a reflector for me.

4 kommenttia:

 1. Kivat ostokset! Minustakin tuo jääkarhu-kuosi on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samat sanat, jääkarhut ovat ihania! Eikös vauhtivekaroillakin ollut verhot tuosta kuosista;-)? Mä en tiennytkään että sitä on astioinakin, kiitos vinkistä. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Meillkäkin on sama jääkarhu muki ja tuttipullo. Vauvojen vuodvaatteita kattelin myös samassa kuosissa viime vuoden 3+1 päivillä sokoksella, olivat tarjouksessa, ostamatta jäivät. On myös yksi minun lemppari marimekon lastenkuoseissa. Uusi suosikki on kulkue? vai mikähän sen kuosin nimi on ,missä on elefantti ja muita eläimiä.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa että muitakin jääkarhufaneja löytyy :D

  VastaaPoista