^
     

maanantai 25. lokakuuta 2010

Talvipopot

Perjantain -5 asteen lukema mittarissa havahdutti mut siihen, että ne talvikengät on nyt oikeasti ostettava. Niinpä aamutoimien jälkeen toppauduttiin Toukan kanssa hyvin ja lähdettiin kenkäostoksille. Nämä Superfitin Gore-Texit löytyi K-Kengästä Plussa-korttitarjouksesta (kiitos Aamunkukka vinkistä!).

Ulkonäöllisesti ei ne kaikkein kivimmat, mutta hinta oli sen verran alhaisempi kuin niissä mun ihailemissa paremman näköisissä kengissä, että hyväksyin nämä. Nämä tulevat siis ulkoleikkikäyttöön, joten käytännöllisyys on toki tärkeämpi kriteeri kuin ulkonäkö. Tyylikkäämpään menoon on sitten ne Nextin "uggit".

Ollaan oltu todella tyytyväisiä meidän tämän syksyn Superfitin nauhakenkiin, joten uskallan luottaa näidenkin laatuun. Ja lämpimät ovat :) Toukka halusi pitää niitä sisällä näiden kuvien oton jälkeen. Kun vihdoin sain ottaa ne pois puolen tunnin päästä, oli pojan jalat ihan hikiset.

Toukka oli kovin ihastunut näihin kenkiin tyttöjen värissä. Minä sovitin näitä jalkaan ja pieni mies vaan ojentaa siitä pöydältä niitä toisia: "Tämä!" Vielä kassallekin lähdettäessä oli tyttöjen kengät kädessä: "Tämä!"

Nämä poikien siis tummanharmaat sinisillä tikkauksilla ja tyttöjen ruskeat vaaleanpunaisilla. Mies sanoi kotona, että olisit vaan ostanut, ja itsekin kyllä kaupassa mietin, että miksikäs ei. Eihän sitä yksiin vaaleanpunaisiin tikkauksiin kuole :) Mutta nämä harmaat sopi meidän muihin talvivarusteisiin paremmin (toppapuvussa tumman harmaata ja rukkaset on tummanharmaat ja toiset mustat). En vaan tajua miksi aina pitää vääntää poikien ja tyttöjen versiot kaikesta. Miksi ei vaan voi tehdä tummanharmaata kenkää ja ruskeaa kenkää?

I finally found Toukka a pair of warm and sturdy winter shoes for playing outside. I've been trying to decide what to buy for ever and last Friday I realized I had to make a decision since the temperature that morning was several degress below zero!

2 kommenttia:

  1. Muakin ärsyttää kun pitää tehdä "poikien" ja "tyttöjen" kengät/vaatteet erikseen. Mä en tykkää vaaleanpunaisesta muutenkaan, enkä pojallekaan sitä ostaisi samasta syystä mutta esim. tummanpunaiset kengät voisin ostaa. Niitä taas ei oikein saa kun pitää olla pinkkiä/vaaleanpunaista jotta on taatusti tyttöjen juttu.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Tai vähintäänkin laitetaan sitten jotain kukkia tai sydämiä tai kimalletta tms.

    VastaaPoista