^
     

perjantai 8. lokakuuta 2010

Talvivarusteet

Tein ensimmäisen tilaukseni Nextiltä kun tilasin Toukalle nämä kengät talveksi. Ihan kohtuullisessa ajassa toimittivat paketin ja kengätkin on mielestäni ihan hyvät, päällinen näissä on nahkaa, sisällä jotan tekokuitua. Huomattavasti paremmat kuin halvimmat tämäntapaiset kengät mitä olen nähnyt, eivät nyt Emujen ja Uggien veroiset, mutta hintaakin oli sitten vähemmän. Mutta silti voi olla, että en ihan heti tilaisi tuolta uudestaan. Ärsyttää nimittäin kovasti se, kuinka tuolla kaupassa euro-puolella kaikki tuotteet ovat kalliimpia kuin UK:n puolella!

Sovitettiin sitten tänään meidän kaupungille ja kyläilyyn tarkoitettua talvisettiä :)
Takki on jo kesäkuussa eBaystä ostamani Tiny Minymon toppatakki, vuorelliset housut Benettonilta ja kengät siis Nextiltä.
Ja ei, ei ole tarkoitus kulkea talvella paljain päin :) Ajattelin, että tämän kanssa voisi pitää tätä Kik Kidin valkoista myssyä. Eikä myöskään paljain sormin! Käsiin laitetaan joko harmaat lapaset tai mustat/tumman harmaat topparukkaset.


Takissa on irrotettava huppu, jolla saadaan vielä lisälämpöä. Ja takana heijastin :)

Toukka ainakin viihtyy näissä vaatteissa hyvin!

Nyt vaan vielä pitäisi löytää ne kengät, joissa talvella voi peuhata pihalla ja tehdä pidempiäkin kävelyretkiä, sitten olisi meidän talvi valmis :)

I bought these shoes from Next. And while trying them on, we also tried on the clothes that go with them (all these have been purchased previously) :) This is what he'll wear this winter when we go out to town or visiting friends etc.

5 kommenttia:

 1. Upea pikku mies!

  Muakin häiritsee, kun Nextin hinnat on euroissa paljon kovemmat. Onneksi meillä asuu siellä sukulaisia, jolle voi lähettää, niin voi ostaa puntien hinnalla :) Mutten ole vielä sortunut ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kaupunkisetti! Kauniin sininen tuo takki :)

  VastaaPoista
 3. Sanopa muuta! Syystäkin tykkään shoppailla esim. Asoksella jossa luottokortilta veloitettava hinta oikeasti tulee päivän kurssin mukaan. Nythän euro on taas vahvistunut, punta maksaa taas reilusti alle 1,20 EUR..vrt. kesän hintaan 1,25. Mutta kengät ovat kivat, ja tosiaan noilla argumenteillasi taatusti paremmat kuin halpislötköt henkalta;-). Pääasiahan noissa on se että ovat lämpimät, keinomatskut eivät lämmitä.
  Takki on edellen yhtä hurmaava, sinisen sävy on erinomainen!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Suloinen poika! Ja ihanan lämpöisen näköiset kengät. Kaupunkisetti on tosi reippaan näköinen, tykkään tuosta sinisestä väristä.

  VastaaPoista
 5. What a super cool little fellow!

  Love from London xxx

  VastaaPoista