^
     

tiistai 22. kesäkuuta 2010

I heart eBay

Olen ennenkin kertonut tykkääväni eBay-löydöistä, ja tässä taas kaksi syytä lisää :) Minymon paksu toppatakki ensi talveksi koossa 86. Laput kiinni ja sain tämän puoleen hintaan UK:n kauppojen pyyntihinnasta! Väri oli hankala kuvata, ihan noin räikeä se ei ole, vaan sellainen vähän metallinen sininen. Tämän pariksi pitäisi löytää vielä jotkut siistit lämpimät housut niin sitten olisi Toukan kaupunki/kyläily/kauppa/yms. talviasu valmis :)

Ja ihanan pehmeät ja mun mielestä suloiset farkut. Nämä on second-handiä, mutta farkuissa ei ainakaan mua käytön jäljet haittaa. Syksyyn ja talveen nämäkin, kokona 86/92cm.


3 kommenttia:

 1. Tosi hyviä löytöjä! =)

  Mä en jotenkin osaa katsoa eBaysta vaatetta pojalle, kenkiä ja kaikkea muuta tulee ostettua. Viimeksi miehen pyörään löytyi parikin erilaista osaa... =D

  VastaaPoista
 2. Takki on ihana! Tuota kiiltävää toppaa on tämän syksyn uusissakin mallistoissa,joten tosi hyvä löytö. Ebay on juuri sellainen paikka, jota pitäisi ehtiä ajan kanssa selaamaan;-).

  Ihanaa juhannusviikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. MrsAgatha: Mä aina satunnaisesti etsin ja löydän vaatteitakin. Haen joko suosikkimerkkejä suoraan tai sitten jos on jollekin tietylle tarvetta niin katsastan sen kategorian, kuten nyt :)

  Aamunkukka: En tiennytkään tuota :) Täähän olikin todella hyvä löytö kun Toukka on talvella sitten ihan muodinmukainen ;) Aikaahan tuo eBay tosiaan vaatii. Silloin tällöin tulee Toukan päiväuniaikaan siellä seikkailtua :)

  VastaaPoista