^
     

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

FallkullaMe käytiin tänään muutaman muun tutun huhtivauvan kanssa Fallkullan kotieläintilalla. En ollut ennen moisesta paikasta kuullutkaan, mutta varmasti käydään toistekin, kunhan Toukka vähän kasvaa.

Yläkuvassa tiirataan vuohia, myös possut ja pieni pupu saivat mielenkiinnon heräämään ja pienen innostuneen hymyn naamalle. Pientä lehmää päästiin silittämään, mutta se olikin sitten jo liian pelottava juttu. Ei ole tämä meidän city-poika hirveästi eläimiä nähnyt, joten ihmekös tuo :) Ihan ehdottomasti kiinnostavin eläin koko tilalla oli kuitenkin naakka, ja niitä me nähdään täällä lähempänä kotiakin :)


Alueella olevasta lastenkokoon tehdystä maatilasta rakennuksineen Toukka tykkäsi kovasti. Konttasi jokaisen talon ympäri ja kävi katsastamassa marjapensaiden aluset. Ja rakennuksiin oli myös hauska mennä sisälle. Varsinkin pieneen huussiin, jossa oli kivat portaat :)


Toukalla päällä Småfolkin pipo, Ticket to Heavenin plain rain -setti ja Name Itin lapaset. Niin ja ne kirpparilta ostetut kengät.

Pahoittelen huonoja kuvia. Mies vei meidän paremman pokkarin ja mä jouduin ottaan vanhan, jolla en sitten enää osannut oikein kuvata (isompaa kameraa en jaksanut edes harkita ottavani mukaan, kun sillä kuvaaminen on mulla on niin hidasta) :(

2 kommenttia:

  1. Onneksi on tosiaan noita maatilamatkailupaikkoja, joissa voi lasta käyttää. Itse sain lapsena vielä kokea kaikenlaista sedän maatilalla, mutta nyt sitä ei enää ole.

    VastaaPoista
  2. Mekin ollaan käyty muutamana keväänä kerhon retkellä kotieläinpuistossa. Tosi elämys pojille :)

    VastaaPoista