^
     

torstai 24. kesäkuuta 2010

Sydämellä

Mä en ole ostanut vielä mitään kesän alennusmyynneistä (en Toukalle enkä itselleni) ja muutamaa t-paitaa lukuunottamatta ei ole edes houkuttanut. Mitään kivaa ei oikein ole tai niistä ei ole enää meidän kokoa. En osaa ostaa vuosiksi eteenpäin vaan ostan vaan sitä seuraavaa kokoa tai kesä/talvivaatteissa sitä seuraavan kauden kokoa. Osaksi syytä on kyllä varmasti meidän nopeasti lähestyvässä matkassa, sillä vaikka se ei mitenkään erityisesti ostosmatka olekaan niin varmasti jotain mukaan tarttuu :) Katsastan alet sitten uudelleen matkan jälkeen, sen mukaan mitä vielä tarvitaan ja miltä budjetti näyttää ;)
Mutta aleshoppailuiden sijaan innostuin eilen illalla ompelemaan. Olen mielessäni suunnitellut Toukalle tällaisia sydänpaikkaisia housuja jo kauan, ja eilen sitten päätin viimein tehdä ne! Eniten aikaan kului siihen kun aplikoin sydämen paikoilleen käsin. En luottanut omiin ompelukonetaitoihin niin paljoa, joten valitsin hitaamman, mutta varmemman tavan :)


Isothan nämä on, kuten oli tarkoituskin, tosin vyötärö ehkä liiankin. Täytyy katsoa syksymällä jos jaksaisi vähän purkaa ja pujottaa resorin sisään kuminauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti