^
     

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Jotain äidille

Vinkkinä kaikille muillekin äideille :) Asosilta saa edullisesti ihania American Apparelin oloasuja! Vaikkakin nyt kun hain näitä kuvia niin huomasin, että kaikkien hinta oli noussut parilla tai kolmella punnalla! Onnistuin nähtävistä tekemään oman tilaukseni viime viikolla jonkun tarjouksen aikaan :)Materiaalina on mukavan tuntuinen frotee. Vaaleansiniset housut tilasin jo aiemmin ja olen käyttänyt ahkerasti. Koska tykkäsin housuista niin paljon, tilasin toisetkin ;) Tällä kertaa ruskeana. Värivaihtoehtona näiden lisäksi harmaa, josta ei valitettavasti ollut enää mun kokoa jäljellä.Otin vielä samaan sarjaan hupparin. Nyt on sitten kivaa kotivaatetta ja voi heittää loppuun asti käytetyt, kulahtaneet ja muotonsa menettäneet vaatteet pois :)

Samaan pakettiin sujahti Toukalle syksyksi tällainen:

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Noi olisivat niin eikä melkein omaankin makuuni. Juicyn oloasut ovat aivan liian kalliita, en vain raaski pihinä niistä niin paljon maksaa;-).

  Koska euron arvo on laskenut käytännössä koko viimeisen kuukauden suhteessa muihin valuuttoihin,niin kohta nämä ulkomaan shoppailut alkavat tulla liian kalliiksi. Asoksella on tosiaan noita kampanjoita joihin kannattaa tarttua kiinni;-).

  Kivaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 2. Sanopa muuta! Toivottavasti kurssit lähtee pian taas menemään meille suotuisampaan suuntaan!

  Mä olen vuosia ajatellut ostavani sellaisen Juicyn asun, mutta en ole sitten koskaan kuitenkaan raaskinut. Nyt vihdoin päätin, että mä en sellaista tarvitse enkä edes niin kovasti halua, ja ostin sitten nämä ja olen niihin erittäin tyytyväinen! (Tämä uusin tilaus saapui tänään ja tykkään!)

  VastaaPoista