^
     

perjantai 15. lokakuuta 2010

Mikäs se siellä kurkistaa?

Huusin Toukalle Mini A Turea eBaystä. Mielestäni tein edulliset kaupat, vaatteet ovat erittäin siistit eikä hintakaan ollut paha.


Fleecetakki ja anorakki, molemmat koossa 92cm, kevättä ja ensi syksyä ajatellen siis.


Mutta mutta. Heti paketin avattuani ajattelin, että onpas pienen näköinen tuo fleece. Ja niinhän se on. Olisi sopiva nyt. Hihoissa vähän kasvunvaraa, mutta esim pituudessa ei mielestäni ollenkaan.
Tässä takki saman merkkisen 86cm paidan päällä! Takin niskalapussa lukee kyllä koko 2 ja 92cm, mutta mitoitus on 86cm. Meillä on jo tämänkokoinen fleecetakki ja nyt ei taida enää paljon olla fleecetakkikelejä, varsinkin kun meillä on myös fleecehaalari autoiluun ja villahaalari kerrospukeutumiseen. Eikä tämä mitä todennäköisemmin enää keväällä sovi. Harmittaa, sillä takki on tosi kaunis petroolinsininen ja muutenkin kiva. Myyntiin taitaa siis mennä (jos joku on kiinnostunut saa laittaa viestiä!) :(


Fleecetakin pienuus korostuu vielä entisestään kun sitä vertaa tähän 92cm anorakkiin, joka on vielä ihan teltta Toukan päällä!

Recent eBay buys :) I bought them for next spring and they are both supposedly the same size (92cm), both by Mini A Ture, but the fleece jacket is perfect now, while the parka is still huge! I'll have to sell the fleece, since we have no use for it now and it'll be too small come spring :(

2 kommenttia:

  1. Tuo anorakki on kyllä ihana, huolisin meillekin! =)

    VastaaPoista
  2. Ainahan voit pitää tuota fleeceä haalarin alla lämmittämässä. Vielä ne paukkupakkasetkin tulevat, usko pois;-) merkin vaatteet ovat kyllä niin laadukkaita että saat sen silti uudenveroisena seuraavalle käyttöjälle.

    Anorakkimies on ihana; mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista