^
     

maanantai 4. lokakuuta 2010

Made in Finland ja jossain muuallaPerjantaina käytiin Pumpkinissa ihailemassa ihan livenä Aarrekidin ja Ennen vaatteita ja hienoja ne on! Päädyin lopulta tähän paitaan Aarrekidin vanhemmassa kuosissa, sillä ihastuin niin kovasti noihin resoreihin. Ne näyttävät kivoilta ja jotenkin rauhoittavat kivasti tuota kuviota, ja tuovat vielä lisäannoksen pitkäikäisyyttä paidalle. Koko on 90 ja sitä voi pitää jo nyt, mutta menee varmasti hyvin ainakin vuoden :)

Ihan täys kymppi Pumpkinille asiakaspalvelusta myös! Toukka sai lelukorin eteensä, jonka aarteita sai rauhassa penkoa sillä aikaa kun äiti katseli vaatteita. Ja myyjä myös kivasti opasti oikean koon valinnassa :)Poikettiin vielä Kampissa Benettonilla, kun junassa keskustaan sattui Metro-lehdestä silmään -30% alekuponki liikkeeseen. Ja sieltähän sitten viimein löysin Toukalle vuorelliset housut! Ilman tuota tekstiä olisi ollut vielä parempi, mutta nämä tuntuvat olevan kiven alla (siistit vuorelliset housut siis), joten nämä saivat kelvata kun alennuksen jälkeen hintakaan ei ollut lainkaan paha :) Nämä ovat kokoa 82, mutta kivasti tuntuu olevan lahkeissa pituutta, joten uskon, että menevät koko talven.

Toukkaa ei oikein mallina toimiminen nyt kiinnostanut, mutta näistä kuvista näkee tuon paidan kokoa hyvin. Malli on kapea, ja Toukalle siis juuri sopiva. Pituutta on helmassa reippaasti ja hihan resorit on kaksinkerroin käännetty.

Mä olen ihan totaalisen ihastunut tuohon paitaan! Käyttöönottopesu tehtiin heti ja jo sunnuntaina laitettiin paita päälle :)


These are what I bought on Friday. The pants are something I've been looking for a while. They have a lining so will get a lot of use come winter :) And the top is my new favourite thing! It's by a Finnish label Aarrekid.

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuota samaa Aarrekidin kuosia housut sekä valkoisella pohjalla (kuten tuo teidän paita) että okran värisellä pohjalla, okran väriset ovat jo pienet ja valkoiset on nyt käytössä. On kyllä ihana kuosi! =)

    VastaaPoista
  2. Kivoa ostoksia. :) Voisivat löytää tiensä meidänkin vaatekaappiin.

    VastaaPoista