^
     

maanantai 11. lokakuuta 2010

Hullut ostokset

Minä kuulun niihin erityisen hulluihin, jotka jollain kierolla tavalla tykkäävät käydä Stockmannin Hulluilla Päivillä ja sinne tietysti suunnattiin tänäkin vuonna :) Peräti kolme kertaa! Ja aina Toukka mukana matkassa ;) Tavarasaldo ei kyllä kovin suureksi tällä kertaa noussut, mutta oli ehkäpä sitäkin mukavampaa.Ensimmäisellä reissulla, keskiviikkona aamupäivästä mukaan tarttui itselleni kaksi DVD:tä ja Toukalle kaksi Muumi DVD:tä. Nuoren Victorian näin elokuvissa ja tykkäsin hurjasti, Coco Chanel on pitänyt katsoa jo pidemmän aikaa :)

Tykkäsin itse Muumeista kovasti pienenä ja haluaisinkin kerätä näitä koko sarjan meille. Toiveena tietysti on, että Toukkakin tykkää katsoa niitä yhtä paljon kuin äiti ;)

Herkustakin nappasin yhtä sun toista, mutta ne ovat jo kadonneet parempiin suihin :)Ostettiin myös Samsoniten matkalaukku. Miehen tultua illalla kotiin kävi ilmi, että olin ostanut liian suuren. Äkkiä siis päivällinen mahaan ja koko perhe autoon. Palautettiin isompi ja ostetiin pienempi tilalle :) Saatiin viimeinen tätä kokoa ja väriä!

Sunnuntaina käytiin vielä nopeasti ostamassa laukulle käyttöä ;) Lähdetään joulukuun alussa miehen kanssa kaksin viikonlopuksi Varsovaan!
A local department store had its bi-annual Crazy Days. On Wednesday I bought some DVDs, a suitcase and on Sunday we bought tickets to Warsaw! My husband and I are going there for a weekend in the beginning of December, just the two of us :)

5 kommenttia:

 1. It's always great to get some new things, especially when they're on sale! Have a great trip to Warsaw! I look forward to seeing some photos when you get back. :-)

  VastaaPoista
 2. Ja täällä toinen samanlainen;-)mulla on hullarikuvat vielä esittelemättä, mutta tulossa on. Matkalaukku oli varmasti mieluinen löytö, ihanalta kuulostaa tuo Varsovan reissunne.

  Mä en muuten kerinnyt aikusten leffoja plaraamaan juuri ollenkaan, mutta pojille ostin senkin edestä. Cocon olisin minäkin halunnut;-).
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi oi, säkin pääset miehen kanssa kahdestaan reissuun! :)

  Jossain toisessa blogissa naureskelinkin sille, kun suomalaiset aina kauhistelevat Hullareiden ryysistä. Täällä tavarataloissa on sellaista joka viikonloppu! :D Eli ei paljon muakaan ahdista!

  VastaaPoista
 4. Christine - I'll be sure to post some! :)

  Aamunkukka - Kiva etten ole ainoa ;) Cocoa säästelen siihen kun mies lähtee pitkälle työmatkalle. Onpahan sitten jotain kivaa mitä iltaisin tehdä :)

  Mizumi - On todella ihana päästä kahdestaan reissuun, vaikka tiedän jo nyt että Toukkaa tulee kamala ikävä!
  Ja juu, muistan, että Tokiossa Shibuyassa ei lauantaina päässyt kunnolla etenemään edes ulkona jalkakäytävillä ;)

  VastaaPoista
 5. Te olette sitten Hulluilleet ihan urakalla! Mä jätin tänäkin vuonna väliin, ei jotenkin innosta... ;D
  Teille tulee taatusti mahtava reissu Varsovaan! =)

  VastaaPoista