^
     

torstai 21. lokakuuta 2010

Puhti pois

Muskarin jälkeen kotona lounasta tehdessä Toukka tippui ensimmäistä kertaa pahasti tuolilta. Seisoi ja jotain kurkotti pöydältä ja sitten... humpsis. Pääedellä selälleen tömähti maahan ja hammas taisi mennä huulesta läpi. Ensin rauhoittelin kirkuvaa ja verta vuotavaa lasta, sitten soitin terveysneuvonta numeroon (09 10023 pääkaupunkiseudulla - on muuten loistava palvelu!), josta kehottivat menemään näytille. Niin me sitten ajettiin terveyskeskukseen ja hoitaja tutki Toukkaa, päästiin onneksi nopeasti sisään. Mitään hätää ei pitäisi olla, mutta aivotärähdyksen merkkejä pitää nyt seurailla eli yölläkin herätellä toista välistä.

Onneksi ei siis tainnut käydä mitään, mutta se pelko ja huoli ja hätä! Mä olen ihan poikki nyt.

Ja tänään olisi vielä mulla fysioterapia (niska kipuilee) ja kirjastokirjojakin pitäisi palauttaa...Toukka fell of a chair today, in a bad way :( I drove him to the health center and they said he seems to be okay, luckily. We have to watch out for sings of concussion, though. (The above picture has nothing to do with the incident, but I thought it demonstrated well how tired I feel.)

6 kommenttia:

 1. Voi pientä Toukkaa! Toivottavasti paranee pian!

  Meillä on sälli muutaman kerran itseään kolhinut (pahin on toisen silmän alle tullut iso vekki, mutta siitäkin selvittiin ilman tikkejä ja sitten se iso kuhmu viime kesän ristiäis-reissulla), mutta pahempaa ei ole vielä tapahtunut *koputtaa puuta*!

  VastaaPoista
 2. Oi ei! Mahtoi olla sydäntä riipaisevaa. Toivottavasti selvisitte säikähdyksellä!

  VastaaPoista
 3. Apua, tiedän tunteen! Voi kamalaa, noi on oikeasti hirveitä tilanteita.Tarkkailet vain hengitystä pojan nukkuessa, onneksi ne suojelusenkelit ovat todella olemassa. Tsemppiä ja virtuaalinen hali!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos sympatiasta! Vähän oli kiukkuinen poika illalla, mutta muuten ihan normaalilta vaikutti. Onneksi. Nyt vielä jännätään yön yli ennenkuin uskallan kunnolla huokaista helpotuksesta.

  VastaaPoista
 5. Voi pientä :( Onneksi ei kuitenkaan ilmeisesti pahemmin käynyt! :)

  VastaaPoista
 6. Oh no! I'm glad to hear that he's okay and I hope nothing else comes of it.

  VastaaPoista