^
     

tiistai 2. elokuuta 2011

Ostoksia matkalta

Hirmuisesti ei tullut matkalla shopattua, kenenkään, mutta tasapuolisesti kaikille jotain :) Eli minulle, miehelle, kotiin ja Toukalle. Ja tässä nämä Toukan ostokset:


Glasgowssa mulla oli tosiaan vähän aikaa shoppailla rauhassa. Buchanan Galleriesin Nextillä oli aleprosentti -50% ja valtava tungos ja alevaatteet sikin sokin. Kaikki koot ja tyttöjen ja poikien vaatteet ihan sekaisin, mutta kärsivällisesti kun jaksoi rekkejä selata niin teki hyviä löytöjä. Ainakin omasta mielestäni ;)

Neuletakki ja t-paita tuli settinä, mutta voi toki pitää erikseenkin. Ne ja housut on kokoa 2-3v. mutta ovat vielä pikkaisen reiluja. Syksymmällä sitten käyttöön. Ja merimiesvaikutteinen neulepaita on kokoa 3-4. En löytänyt sitä pienemmässä koossa, joten otin tuon kun tykkäsin siitä kovasti. Katsotaan, koska on sopiva.

Gapin vaatteet on kaikki ostettu Gapin Outletista Livingstonin Outlet Centeristä (mieskin löysi Gapistä itselleen vaatetta, mutta muuten tuo paikka oli meille vähän pettymys).

Toppi ja shortsit ensi kesää ajatellen ja kilppari/tähtipyjama ja huppari syksyyn.
Shortsit ei ole mitenkään erikoisen hienot, mutta sopivat hyvin pihaleikkeihin ja hintaa niillä oli vain 2 puntaa :)


Lisäksi Toukka sai vielä skottiruutuisen villahuivin sekä joitakin leluja, kuten kädessä heiluvan skottilipun. Huomatkaa myös uusi hiustyyli ;)


This is what I bought for Toukka from Scotland. The clothes on the first pic are from Next and the ones in the secong from Gap. The last pic shows his tartan scarf and one of his souveniers, a Scottish flag, And his new hairstyle ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä oli sama hiustyyli alkukesästä ja nyt on kivasti jo hiukan pitemmäksi kasvanut.

    Kivoja ostoksia.

    VastaaPoista
  2. Juu, eiköhän Toukankin hiukset nopeasti kasva, mutta tykkään kyllä näistäkin :)

    VastaaPoista