^
     

maanantai 22. elokuuta 2011

Ej sikke lej -tilaus

Tämä Lazylazystä tehty tilaus tosiaan saapui perjantaina ihan kotiovelle asti Postin lähetin tuomana :)


Muuten olen täysin tyytyväinen, mutta sukkien kohdalla oli väärä kuva netissä. Mietin, että jaksanko laittaa palautetta, kun en kumminkaan jaksa näitä alkaa palauttamaan. Luulin siis tilanneeni kelta-violetit sukat, mutta näissä on varressa pinkkiraita ja varpaiden päällä vaaleanpunainen. Mutta eipä siitä taida meidän pojan maskuliinisuus kärsiä, joten käyttöön nämä sukat kuitenkin tulevat ;)


Kaikki vaatteet on kokoa 98. Paidat on pitkiä ja hihat etenkin, mutta mukavan hoikkaa mallia, joten eivät näytä säkeiltä. Hetkeksi laitan paidat kuitenkin kaapin perälle odottelemaan ja shortsit saavat luonnollisesti odottaa ensi kesään asti.

Kaikenkaikkiaan olen siis oikein tyytyväinen nettisivuihin, toimitukseen ja tuotteisiin, joten kun Ej sikke lejtä seuraavan kerran tekee mieli, niin voisin hyvin tilata tuolta uudestaan!

My Lazylazy Ej sikke lej order arrived and I'm happy with it :) The only thing is, the socks are not what I ordered (but I suspect this is more to do with a wrong pic in the shop, than with a mistake in the filling of the order). Shorts are for next year and the shirts are a tad too long, especially in the sleeves, so I'll wait a while before we start using them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti