^
     

maanantai 8. elokuuta 2011

Skidit Festarit

Skidit festareilla oli hauskaa!
Tässä Toukka tanssii lastenmusiikkia soittaneen DJ:n tahdittamana samalla kun odotettiin meidän brunsseja (brunsseista sen verran, että oli todella hyvää, mutta hintaansa nähden syötävää oli aika vähän). Tätä ennen oli jo ehditty...

...pomppia pomppulinnassa


...piirtää liiduilla asvalttiin


...taiteilla kangaskassia

...sekä kuunnella satua kirjastoautossa, katsoa lastenelokuvaa valkokankaalta ja vaihtaa vanha lelu uuteen lelunvaihtopisteessä.

Oli todella hauska tapahtuma ja ensi vuotta odotetaan jo innolla. Festareilla oli myös paljon erilaisia työpajoja (jonglöörausta, skeittausta, tanssia ja joogaa nyt ainakin), mutta Toukka oli niihin vielä liian pieni. Ensi kerralla ehkä jo johonkin pääseekin :)

Ainut ikävä puoli oli se, että joku oli ottanut Toukan maalaaman kangaskassin :( Kassit jätettiin maalauksen jälkeen sinne tilaan kuivumaan ja työpajan vetäjä silitti ne. Kun mentiin brunssin jälkeen hakemaan sitä, siitä ei näkynyt jälkeäkään. Ymmärtäähän sen, että tämän ikäisten maalaukset saataa helposti sekoittua, mutta Toukan kassissa luki kuitenkin Toukan nimi (isi maalasi). Onneksi pieni mies ei muista, että kassi piti saada kotiakin, äitiä vain harmittaa.

On Saturday we went to a fun kids' festival in Helsinki. Toukka was too young for the various workshops on offer, but we still had plenty to do :) And had a great time!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti