^
     

torstai 25. elokuuta 2011

Kesän TOP 5 vaatteet

Kai se on pakko uskoa ja hyväksyä, että kesä on nyt tältä vuodelta ohi. Onneksi nämä alkusyksyn päivät osaavat myös olla kauniita ja lämpimiäkin :) Kesävaatteita läpi käydessäni, aloin miettiä mitä niistä käytettiin eniten ja tällaiseen kokoonpanoon päädyin.

Tämän kesän TOP 5 eniten käytetyt vaatteet ovat:
-kirpparilta ostetut pellava-puuvilla housut
-Espritin ruudulliset shortsit
-Molo Kidsin 3/4 lahkeelliset farkut
-Bobo Chosesin raitapaita
-Bobo Chosesin jäätelö t-paita
ja bonuksena H&M:n hattu jota pidettiin kaikkien vaatteiden kanssa ja kaikkialla :)

Nämä eBaystä bongatut farkut oli ihan huiput. Niistä sai halutessaan siistit, mutta ne kesti myös kovaa menoa. Ja koska kangas on paksua suojasi ne jalkoja esimerkiksi kolhuilta ja itikoilta, mutta olivat kuitenkin vilpoisemmat kuin tavalliset farkut lyhyemman mittansa ansiosta. Tässä kuvassa ollaan Luukissa retkellä ja kuten näkyy, maassa on tullut möyrittyä. Farkkujen kaverina Bobo Chosesin ihana ompputoppi josta tykättiin myös hurjasti! Ja se hattu :)


Nämä kirpparilta ostetut Kinderit pellava-puuvilla (50/50) housut osoittautuivat kyllä hintansa arvoisiksi (muistaakseni 1,5€) :) Mukavan vilpoiset ja aivan täydelliset ei helteiseen kesäpäivään. Sopii kaupungille ja leikkipuistoonkin ja käy todella monen yläosan kanssa. Tämä kuva Turusta, jossa käytiin tässä vaatetuksessa molemmissa :)


Bobo Chosesin tämän kevään mallistosta ihastuin tähän jäätelöpaitaan ja kovasti sitä ollaan käytettykin. Kuva on hauska ja ihanan kesäinen ja väri miellyttää silmääni kovasti ja sopii myös Toukalle hyvin. Kävi myös monien housujen ja shortsien kanssa, joten helppo yhdistellä. Materiaali mukavan vilpoista ja Toukalle sopiva malli. Mitenkäs tätä vielä voisi kehua? ;) Tässä kuvassa ollaan lentokoneessa matkalla Skotlantiin, jossa ei sitten t-paita kelejä ollutkaan yhtään ja tämä sai toimittaa aluspaidan virkaa.


Tässä kesällä Korkeasaaren kahvilassa napatussa kuvassa näkyy kaksi viimeistä TOP 5 vaatetta: Espritin siistimpään menoon sopivat shortsit ja Bobo Chosesin viime kesän malliston raitapaita. Tykkäsin näistä kovasti, kun molemmat olivat niin sopivat hoikalle pojalle.

Niin ja onhan tässä kuvassa se hattukin :) Ensi kesäksi ehdottomasti samanlainen, jos tämä ei enää sovi päähän!


These are the clothes we used most during the summer. Linen-cotton pants (great fleamarket find!), shorts by Esprit, 3/4 length jeans by Molo Kids and two t-shirts by Bobo Choses. And the H&M hat which went with everything and was worn everywhere :)

1 kommentti:

  1. Hieno hattu, kyllä sitä kelpaa pitää! :D

    Hyvä että olette tykänneet tuosta omppu-topista, oli meidänkin suosikki viime kesänä! =)

    VastaaPoista