^
     

tiistai 30. elokuuta 2011

Lisäystä syksyyn ja talveen

Jokin aika sitten bloggasin Toukan syksy- ja talvivaatteista ja mietin ostoslistaa siitä mitä vielä tarvitaan. Joitain hankintoja on nyt tullut tehtyä:

Villa-asuksi, sekä Plain Rainin (fleecellinen - joten tämän kanssa siitäkin saa todella, todella lämpimän!) että toppapuvun alla käytettäväksi, valitsin tämän Cupcaken tähtikuvioisen kaksiosaisen asun. Tämä on tilattu Keltaisesta Ketusta.

Koko on 98 ja on siis reilu Toukalle, mutta ostin silti tämän koon, että menee koko talven varmasti. Asu on kapoista mallia, joten hihoja ja lahkeita vähän kääntämällä tätä voi hyvin käyttää jo nyt :)

Pihakengiksi syksyksi (ja toivottavasti menevät vielä keväälläkin) tilasin nämä Superfitin nauhakengät. Otin koon 26 ja se on vielä pikkaisen liian iso. Koetetaan pohjallisen kanssa näin aluksi jos tuntuu, että Toukan on hankala näissä liikkua.

Tämä on itseasiassa täsmälleen sama malli kuin mikä Toukalla oli viime syksynä! Tykättiin silloin kovasti, joten ajattelin, ettei ole niin hölmöä ostaa samaa kenkää isommassa koossa kun löysin nämä sopivaan hintaan uutena eBaystä :)

Talvihatuksi mietin tätä Mini Rodinin hattua, mutta ostinkin sitten tällaisen leikkisämmän Totoro-hatun eBaystä :)

Some purchases to fill the gaps in Toukka's fall and winter clothes: a wool two-piece suit by Cupcake, shoes by Superfit and a fun Totoro hat :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo Totoro-hattu! Pitänee lähteä tutkimaan eBaytä... ;D

  VastaaPoista
 2. Varmasti löytyy, oli joku Hong Kongilainen myyjä! Pienenä varoituksena sitten, että on aika iso (mahtuu mullekin päähän), mutta mä nyt tunnetusti tykkään käyttää Toukalla liian isoja hattuja niin ei mua haitannut ;) Ja mahtuu ainakin kypärämyssyä alle sitten :)

  VastaaPoista
 3. Meille tulee varmaankin tuo sama Cupcaken villa-alusasu. Ihastelin jo kaupassa livenä, mutten ole vielä saanut ostettua :)

  VastaaPoista
 4. Ihana CC:n asu. Myös käytännöllinen.

  Mikä teillä on kengännumero nyt ja paljonko ikää? Nimittäin poitsu täyttää 5v ja käytti kenkiä 26-28 kesällä, talveksi 29. Nöpöllä koko 25, ikää pian 4v.

  Mutta kaverini 2-vuotiaan kengännnumero on 28! Toisaalta hänen poikansa käyttää jo kokoa 104cm eli samaa kuin Nöpö. Molemmaat vanhemmat ovat pitkiä.

  Niin ovat lapset erilaisia...=)

  VastaaPoista
 5. Annika - Villa-asu on kyllä ihana!

  jarna - Toukka on 2v4kk ja pituutta on reilu 90cm. Nyt on kengissä 24 ja ne alkaa olla pienet. Toukan jalka on musta kasvanut ihan hurjaa vauhtia ja jalasta paperille piirretty malli näyttää ihan hirmu suurelta noin pienen pojan jalaksi! Toivottavasti tästä vähän tasaantuu ja näitä 26 voidaan käyttää pitkään :)

  VastaaPoista