^
     

tiistai 23. marraskuuta 2010

Yövaatetus

Jokin aika sitten postasin yöpukupohdinnastani ja ajattelin, että voisin näyttää mihin meillä päädyttiin :)


Meillä pärjätään ainakin tällä hetkellä kahdella yöpuvulla. Toinen niistä on tämä turkoosi pilvipuku Lindexiltä. Lahkeet eivät ole noin lyhyet, ovatpahan vain taas ruttaantuneet sukkien vartta pitkin ylöspäin.


Ja toinen on tämä IdaT:n musta logonaamapuku. Malli oli tänään nuhastaan huolimatta kovin vauhdikas ;)
Itse pohdin pohtimistani minkä puvun valitsisin. Lähinnä mietin kahden Ej Sikke Lejn puvun välillä, mutta sitten alkoi jo itseäkin ärsyttämään ja naurattamaan, että kuinka kauan sitä oikein voi vatvoa yöpuvun ostoa ja päädyin tilaamaan tämän, mikä oli miehen suosikki :) Ja ihan kiva se on. Otin kokoa 92 kun kokemukseni mukaan IdaT on todella pientä mitoitusta ja niin oli tälläkin kertaa.


Toukka on ihan viimeaikoihin asti nukkunut unipussissa. Kesälle oli ohuempi ja tämä talveen. Nyt on kuitenkin siirrytty peittoon, kun pussi alkoi käymään Toukalle pieneksi. Tämä Grobagin 2.5togin 6-18kk unipussi on myynnissä, vaikkakin hieman haikein mielin siitä luovutaan. Ollaan tykätty kovasti :) Joten jos teillä on tälle tarvetta niin laita viestiä ja tarjoa :) Jossain vaiheessa varmaankin naputtelen tämän Huuto.nettiin jos kiinnostunutta ei tätä kautta löydy.

This is what Toukka wears at night :) We have used Grobag's sleepbags instead of a blanket until recently (when he outgrew this one) and loved them.

1 kommentti:

  1. I've never heard of those sleepbags before. What an interesting idea!

    VastaaPoista