^
     

maanantai 1. marraskuuta 2010

Uusia paitoja

Huoh, mitähän tästä bloggaamisesta tulee seuraavien kuukausien aikana, kun valoa on niin hirveän vähän ja kuvista tulee ihan kamalia... Tänään ei mallikaan ollut yhteistyöhaluisella tuulella, joten pahoittelen huonoja kuvia! Mutta asiaan :)
Viime viikolla mainitsinkin, että olen ostanut Toukalle vähän lisää vaatteita, seuraavaa kokoa varastoon. Yksi ostoksista oli tämä Minymon huppari. Olin tämän kanssa jonossa Bobon ysmyssä jokunen viikko sitten, mutta jono oli valtava, mulla oli kuuma ja koko tilanne ahdisti niin, että vartin jonotettuani lykkäsin hupparin takaisin tankoon ja lähdin pois. Autolla jo kadutti, mutta ei ollut mitään järkeä tunkea paikalle enää takaisin. Ja tuskin se hupparikaan olisi enää siellä ollut. Siitä asti se on kuitenkin kummitellut mielessäni ja olen vahdannut Huuto.nettiä ja eBaytä ja vihdoin onnisti! Tämä on itsenikin mielestä todella outo valinta ;) Silloin kun tätä oli nettikaupoissa, en tykännyt ollenkaan, mutta jotenkin livenä oli sitten hurjan kiva ja värit sopii mielestäni Toukalle erinomaisesti.Tähän paitaan taas törmäsin lyhythihaisena eBayssä pari kertaa, mutta joko koko tai hinta (käytetystä paidasta) oli väärä. "Pakko saada" -tunne kasvoi kasvamistaan, kunnes lopulta vietin illan netin syövereissä ja löysin oikean kokoisen paidan ja vielä pitkähihaisena! :)
Selän logo sen paljastaa, tämä on No Added Sugarin paita :) Ja tämä kuten Minymon hupparikin on kokoa 2v tai 92cm ja ovat onneksi oikeastikin sitä kokoa ja Toukalle tällä hetkellä vielä turhan suuria ;)

Marimekon raitapaita seuraavassa koossa (eli 90) kotiutui Huuto.netistä. Ja Toukan isi toi tuon oranssin t-paidan Toukalle ensi kesää varten työmatkaltaan Amsterdamista. On muuten ensimmäinen vaate, jonka mies on ihan itsenäisesti pojalleen ostanut :) (Miehelle pojan vaatteet ei ole niin tärkeä juttu kun mulle ja tota... hmm... mä taidan ostaa niitä sen verran paljon, että ei ole tarvettakaan ilmennyt.)

Some new clothes in the next size up (I like to be prepared ;) ). The hoody is something I almost bought at a sale I went to a while ago and have been regretting ever since, so I was superhappy to find it brand new on eBay :) The "No Global Warming Stoopid" was just something I had to have. The stripy top is by Marimekko and I bought it used from a Finnish auction site. And the orange one is a t-shirt Toukka's dad bought him from a recent business trip to Amsterdam :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti