^
     

torstai 11. marraskuuta 2010

Mukavaa postia

Annika tästä vinkkasi blogissaan ja auttoi mua kokovalinnoissa. Iso kiitos!


Tilasin nimittäin meille ensimmäistä kertaa Chinchen vaatteita ja melkein varmasti voin jo nyt sanoa, että en viimeistä!


Ja tämä kauppa saa myös suositukseni! Loistavaa asiakaspalvelua. Katsokaa nyt miten hienosti tuotteet on pakattukin!


Nämä paidat tuntuvat heti käteen todella laadukkailta! Ja tykkään kun tämän merkin kuva-aiheet ovat kaikkea muuta kuin sitä perinteistä lastenvaatelinjaa :) Vihreä on collegepaita ja turkoosi pitkähihainen trikoopaita. Molemmat kokoa 2-3v. Isot ovat vielä, mutta kevättä varten nämä halusinkin. Ja molemmat löytyivät ale-osastolta :)


Asiakaspalvelu tuossa kaupassa on aivan loistavaa. Sain heiltä erittäin ystävällisen sähköpostin, kun toinen alunperin koriin klikkaamistani paidoista haluamassani koossa olikin päässyt loppumaan. Pahoittelivat tapahtunutta kovasti. Valitsin sitten toisen paidan sen tilalle, sillä postikulut tuolta ovat sen verran kovat etten raaskinut vain yhtä paitaa tilata. Erittäin mukava yllätys oli kun paketista löytyi tästä hyvityksenä Elodie Detailsin ruokalappu!

Varmasti tulen tilaamaan täältä toistekin, sen verran hyvä mieli jäi :) (Kauppa sijaitsee siis Espanjassa, mutta sähköpostiviestittely sujui erinomaisesti englanniksi.)

Two more tops for spring. I love this brand Chinche, the clothes seem to be of excellent quality and the pictures on the clothes are refreshingly different :) I was also very impressed by the customer service at the store I ordered these from (dikido.com). They had run out of one t-shirt I had originally chosen and I got the bib as an extra because of that.


4 kommenttia:

 1. Vau,on kyllä persoonallisen näköisiä vaatteita, mahtava tuo apinapaita!

  VastaaPoista
 2. Chinche on vähän semmonen merkki etten oikein tiedä tykätäkö vai ei. Nuo sun tilaamat paidat kuuluu kyllä siihen tykkään-osastoon! =)

  VastaaPoista
 3. Ihanat on ja todellakin pakkaavat kivasti. Meidän lemppari on tuo apina paita. On jo pidetty monesti ja on vielä ihan uuden veroinen :)

  VastaaPoista
 4. Iik,no onpas veikeät paidat;-) Tosi kiva kuulla hyvistä,uusista lastenvaatekaupoista. Hienoa palvelua sait!

  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista