^
     

maanantai 29. marraskuuta 2010

Jouluporo

Eilen kaivoin joulukoristelaatikot esiin ja aloin koristamaan kotia. Samalla löytyi viime joulun hauska heräteostos, jonka olinkin jo ehtinyt unohtaa. Meillä ei siis olekaan tarvetta tonttulakille, koska meillä majailee näin joulun aikaan pikkutontun sijasta jouluporo! Nämä sarvet tarttuivat mukaan Victoria&Albert-museosta viime marraskuun Lontoon reissulta, jonka tein Toukan ja äitini kanssa.

Toukka on onneksi aina niin mukana kaikessa tällaisessa. Eilen näitä sovitettiin ja tänä aamuna vielä yöpuku päällä piti saada ne taas päähän. Hieman vakavana sitten istuttiin sarvet päässä ja kuunneltiin musiikkia jouluisesta soittorasiasta :)

Viime jouluna jouluporo oli huomattavasti pienempi, mutta vähintäänkin yhtä söpö :) Tässä ensin juhlavaatetuksessa ja sitten lahjaksi saadussa pantteriasussa. Kenenkä jouluun nyt ei pantteriporo kuuluisi? ;)While getting the Christmas decorations out, I found these reindeer "horns" that I bought on a whim last November from the Victoria&Albert museum in London. Toukka loves them and wanted to put them on first thing this morning :) The last two pics are from last Christmas: a lot smaller, but just as cute :)

3 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloinen pieni poro! =)
    Meillä oli viime talvena joulukorttikuvassa pieni poro, punaiset poronsarvet päässä poika pyöri ulkona veljensä kanssa ja kuvattiin! =D

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihanat sarvet ja suloinen poro! :)

    VastaaPoista