^
     

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Joulun vaatetus

Muissa blogeissa on jo esitelty jouluvaatetusta tai ainakin pohdittu niitä. Tässä mitä olen Toukalle kaavaillut:Kun on tarve pukeutua juhlavasti (eli aattona ja joulupäivänä): Mini A Turen (ei trikoinen) vaarinpaita, H&M:n slipoveri ja tumman siniset suorat housut (merkittömät). Housut ovat kirpparilöytö ja ostin ne merimiespaita mielessäni. Tuo yhdistelmä sopii mielestäni kuitenkin paremmin kesään, joten yläosaan valitsin nyt tällaista :) Myös tuo slipoveri on kirpputorilta. Viime sunnuntaina nappasin sen mukaani Myyrmäkihallista joulua varten, mutta varmasti sille löytyy muulloinkin käyttöä.Rentoon menoon: Veljeni vanha tonttupaita (reilu koko, menee varmasti ensikin jouluna) sekä H&M:n harmaat colleget.Ja semi-casual asuna: Cirafin kauluspaita ja H&M:n farkut. Tällä asulla voidaan esimerkiksi käydä kylässä tai ottaa vieraita vastaan kotona :)

Sitten pitäisikin vielä miettiä, että mitä sitä itselleen pukee päälle! ;)

I started thinking about what Toukka would wear during Christmas and these are the outfits I picked: formal, casual and semi-casual :) Now I still need to plan what I'm going to wear. That'll be more difficult! ;)

3 kommenttia:

 1. Toi salmiakkiruudullinen slipoveri on kyllä hieno löytö!
  Ja tuo tonttupaita aika liikkis! =D

  VastaaPoista
 2. Suloisia asuja. Toi salmiakkiruutuslipari on aivan ihana!

  Ja hirmu hyvä poitti, en olekaan yhtään ajatellut omia joulunajan vaatteita...

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita,toi "semi-casual" termi on niin loistava;-) Esittele ihmeessä omiakin vaatteittasi, sulla on niin hyvä maku että mielellään katselisin myös niitä. Ihan totta, en ole minäkään paljoa niitä miettinyt!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista