^
     

maanantai 8. marraskuuta 2010

Pakkasaamu

Tänään mittari näytti -5C kun aamulla oltiin lähdössä ulos, joten kaivettiin toppahaalari ensimmäistä kertaa esiin! Mentiin kävelylle ja hoitamaan asioita. Välistä Toukka käveli itse ja tutki pakkasaamun ihmeitä, välistä istui rattaissa - että päästäisiin joskus perillekin ;)

Ihan kivalta tämä ulkoilukokonaisuuskin mielestäni näytti, vaikke toppapuku olekaan kaikkein tyylikkäimästä päästä :) Toppapuku siis Tähti Jonathanin (viime joulun aleista napattu), pipo Kik Kidin, topparukkaset Reiman ja talvikengät Superfitin.

Ja joo, meillä pyörii aina välillä tyhjiä vessapaperirullia lattioilla, kun Toukasta on hauska leikkiä niillä. :)

Käytiin mm. kirjastossa ja ensimmäistä kertaa lainasin Toukallekin muutaman kirjan kotiin. Käydään kirjastossa usein, lähes viikoittain, ja lainaan itselleni paljon, joten en tiedä miksen ole Toukalle aiemmin mitään katsonut.

Luetaanko teillä paljon kirjastokirjoja?

It was -5C this morning when we went out, so I took Toukka's winter suit out for the first time. He had fun exploring the wonders of an icy morning :) We had some errands to do and went to a library as well. I borrow a lot of books for myself, but this is the first time I got something for him, too.

5 kommenttia:

 1. Juu meillä oli -1 ja risat ja poitsulle kaivettiin toppatakki ja ohuet toppahousut jalkaan. Nöpö lähti kokovillapuvussa ja vk-haalarissa, mutta molemmilla oli talvigoret ja talvirukkaset sekä villamyssyt.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei pahemmin kirjastosta tule lainailtua kirjoja, vaikka kirjastoauto käykin lähellä. Ehkä sitten kun Lenni alkaa tajuamaan jutun juonen niin aletaan lainailemaan. Kirjoja luetaan kyllä usein, vessassa on potan vieressä pino kuvakirjoja joista Lenni valitsee jonkun pottahetkeen, ja näin jaksaa istuskella vaikka kuinka kauan! :)

  Tuo asu on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa täällä! :)

  Kivalta tuo kokonaisuus näyttää! Mulla taisi ola Blogien perusteella olla ihan väärä kuva siitä, miten suomalaiset lapset on puettu ;D Useimmille on kyllä tempaistu se pipo päähän, mikä on ensiksi sattunut, viis haalarin väristä. Mutta totta puhuen eihän sillä oikeasti nyt kovin suurta väliä ole, tärkeintä on kuitenkin, että lapsella on mukavaa.

  VastaaPoista
 4. Jarna - Olisi kyllä mekin varmaan pärjätty villapuvussa ja välikausihaalarissa, kun kumminkin päivällä taas lämpeni, mutta tulipahan nyt testattua tuokin puku :)

  Inka - Meillä myös on vessassa pino pottailukirjoja ;)

  Mizumi - Kiva kuulla susta! Olette ilmeisesti siis päässeet perille Suomeen? :)
  Aivan totta tuo, että eihän niillä vaatteilla ole oikeastaan väliä, kunhan on säähän sopivat ja lapsen hyvä olla niin se riittää. Tää nyt on tällaista iloa äidin silmälle tää kivojen kokonaisuuksien luominen :)

  VastaaPoista
 5. Awww, he looks ready to build a snowman!

  VastaaPoista