^
     

torstai 18. marraskuuta 2010

Bebaboo

Yksi ennakkoale minkä hyödynsin on Bebaboon ale.
Koko kaupan valikoimasta -20% koodilla MIDSEASON SALE, siis myös jo tarjouksessa olevat tuotteet! Kaupan sivut ovat mielestäni vähän hankalat, mutta olen tehnyt sieltä niin hyviä löytöjä, että käyn aina silloin tällöin sähköpostin houkuttelemana kurkkimassa.

Esimerkiksi rakastamani Shampoodlen tracksuitit on tarjouksessa £30 ja siitä vielä tuo -20% pois. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja ostin Toukalle harmaan koossa 100. Nykyinen koossa 80 menee vielä ja tämä otettaan sitten käyttöön sen jäätyä pieneksi. On tällä hetkellä vielä aika valtava. Mutta ah, miten ihanalta tuon puvun materiaali tuntuukaan! Ja tykkään siitäkin, että nämä tehdään ekologisesta puuvillasta :)


Sukille ja sukkahousuille oli meillä huutava tarve, joten klikkasin nämä ostoskoriin. Kaksi yhden hinnalla + 20% hinnasta pois!


Mä olen jotenkin todella ihastunut tuohon Ej sikke lejn pöllöön :) Ja merkin laatuunkin olen ollut todella tyytyväinen. Toivottavasti nämäkin on kestäviä.

Bebaboo had some great bargains! I love these Shampoodle tracksuits and got this grey one at a great discount (still too big for him, I know) and the socks and stockings (which we desperately needed) were "buy one, get one" (and -20% off!).

3 kommenttia:

 1. Mäkin olen tehnyt aina välillä edullisia löytöjä tuolta BeBaBoosta :) ja olen tykännyt aina että tuolla on aivan huippuhyvä ja nopea palvelu.

  t. uusi lukija :)
  (talotammenalla.blogspot.com)

  VastaaPoista
 2. Hei; taas uusi nettikauppa, kiitos;-) tosi järkevät shoppailut teit. Shampoodlet ovat kyllä hintansa veroiset puvut, meillekin muuten tarvittaisi yksi isompi puku.. ja Ej Sikke Lej:n sukkia ja sukkahousuja on ollut meilläkin. Sanoisin että kestävämmästä päästä ovat, meillä kiersivät kahden pojan käytön. Kaikkihan ne ajan kanssa nukkaantuvat,mutta ehjinä ja kuosisssan pysyvät. Pöllö on niin liikkis;-)

  VastaaPoista
 3. HeidiF - Tervetuloa :) Ja olen samaa mieltä BeBaBoon palvelusta!

  Aamunkukka - Kiva kuulla, että sukat ovat teillä kestäneet!

  VastaaPoista