^
     

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Huoneen uusi ilme

Ollaan tässä pikku hiljaa vähän uusittu Toukan huonetta. Mistään radikaalista muutoksesta ei ole kyse, mutta tykkään siitä nyt entistä enemmän.


Ennen:

Jälkeen:
Hoitopöydästä luovuttiin vihdoin, eihän sitä ole käytettykkään varsinaiseen tarkoitukseensa yli puoleen vuoteen, kunhan on vaan ollut tavaroiden säilytyspaikkana. Tilalle hankittiin Ikeasta pieni Expedit-hylly kolmella kangaskorilla. Ylimässä korissa majailee tällä hetkellä kestovaipat, sitten kun vaipoista päästään eroon niin sekin saa täyttyä leluista. Iso osa Toukan kirjoista ja osa leluista on tällä hetkellä olohuoneessa omissa koreissaan ja niin saa ollakin. Tähän laitetaan lisää kirjoja kunhan pikku mies osaa lukea niitä repimättä :) Eivätkä alimmat koritkaan ole vielä onneksi leluja täynnä!

Hyllyn päälle olisi tarkoitus hommata vielä pari pientä kangaskoria. Toinen pikkuautoille (jotka nyt on tuossa pahvilaatikossa) ja toinen pikkueläimille, joita ei vielä ole montaa ja ovat tällä hetkellä muiden lelujen seassa.


Kaapin päällä raidallisessa laatikossa on poisannettavia vaatteita ja se ei toivottavasti tule olemaan siellä kovin kauaa. Äitiyspakkauslaatikkoon on tarkoitus kerätä Toukan muistoja talteen :)

Uudet taulutkin laitettiin. Löysin nuo kortit viime viikonloppuna Tampereen Kädentaitomessuilta. Ne sopi mielestäni hyvin tuon Nooan arkki -boordin kanssa. Ja tuon keinuhevosella ratsastavan pojan olen itse ristipistoillut :)

Ennen:

Jälkeen:
Tällä seinustalla ei suurempaa muutosta, mutta laitoin kaapin lasioviin ohutta vaaleansinistä kangasta, jotta huoneeseen tulisi rauhallisempi ilme. Kaapissakun on lähinnä minun ja mieheni tavaroita.


We have done small changes to Toukka's room. We hadn't used the changing table in over six months so it was time for it to go and get something more functional. And I also got some new art work. I think the two postcards go well with the Noah's Ark wall border. And the boy on a rocking horse is cross stitched by me ;)


2 kommenttia: