^
     

perjantai 12. marraskuuta 2010


Toukka lähti tänään iltapäivällä isänsä kanssa viikonloppumatkalle isänpuolen mummilaan ja mä saan viettää kaivattua omaa aikaa oikein perusteellisesti :)

Ensimmäiset 24 tuntia vietän ihan yksikseni. Nyt kun on koti siivottu ja muutama keskeneräinen projekti saatettu loppuun, aion lukea eilen aloittamaani kirjaa sekä katsoa hyviä tv-ohjelmia ja neuloa. Enkä mitään muuta. Ihanaa!

Huomenna saan seurakseni kaksi erittäin hyvää ystävääni jo perinteeksi muodostuneen kaksi kertaa vuodessa tapahtuvan tyttöjen illan merkeissä (ja tämä kyseinen ilta alkaa siis jo puolen päivän aikaan ja jatkuu pitkälle seuraavaan päivään). Ohjelmassa on hyvää ruokaa, hyvää juomaa, hyvää seuraa ja lisää hyvää ruokaa :)


Mutta siltikin. Vaikka tätä on kaivannut ja odottanut niin kovin hiljaista on. Ja jotenkin tyhjää. Ikäväkin taitaa jo vähän olla ja tekisi mieli soittaa ja kysyä kuinka siellä menee. Ei siksi etten luottaisi miehen ja isovanhempien kykyihin, vaan ihan vaan koska on niin kummallista kun ei tiedä mitä se pieni ihminen tekee.
Toukka and his father are gone for the weekend. The first 24 hours I get to be completely by myself and just enjoy the peace and quiet and knit and read! And then a couple of my dear friends are going to join me :) I'm really excited, but still, the house feels a bit too quiet and a bit too empty. And I think I already miss them.

3 kommenttia:

  1. Mulle kanssa tuollainen viikonloppu! Nauti!!!

    VastaaPoista
  2. Hei, nyt nautit hiljaisuudesta! Teillä on niin siistiä ja kaunista, kerää voimia ja lepää ja vietä hauska viikonloppu akkuja ladaten. Perheen miesväellä on taatusti yhtä kivaa, poikien reissu;-)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti pystyit nauttimaan kunnolla omasta ajasta! :) Kuulostaa ihanalta perinteeltä!

    VastaaPoista