^
     

torstai 29. syyskuuta 2011

Vaatetus syksyn kuraleikkeihin

Kurahousuille oli tarvetta ja sadetakkiakin kaavailin, että olis Plain Rainin lisäksi toinenkin pihasetti syksyksi. Katselin vaikka mitä ihanuuksia (Cupcaken tämän syksyn setti oli ykkösenä mielessä), mutta kun kaveri tarjosi heidän pojalle pieneksi jääneitä Rukkan kurahousuja ilmaiseksi, tartuin tarjoukseen :)

Kurahousut on tummansiniset ja etsiskelin niille sitten sopivaa yläosaa. Tummansinistä en halunnut, kun menisi mielestäni liian synkäksi. Meidän tämän hetken Plain Rain jo on tummansininen, joten vähän muut värit houkuttelivat. Stockalta löysin sitten tällaisen Bogin sadetakin. Otin 98 kokoa, vaikka 92 olisi ollut juuri nyt sopivampi. Haluan, että menee varmasti vielä keväälläkin :)

Näiden kanssa päälle laitetaan nuo Toukan kädessä olevat Bisgaardin ihanat violetit kumpparit, jotka vielä onneksi mahtuu villasukankin kanssa (kevääksi pitää sitten etsiä uudet - punaiset tai keltaiset olisi ihanat!) ja jos rukkasia tarvitaan, löytyy meiltä Reiman vaaleanharmaat kurarukkaset.

Tällainen ratkaisu siis nyt syksyksi :)

P.S. Nämä iki-ihanat Molon keltaiset kurahousut etsii nyt sitten uutta kotia! Olen tykännyt näistä tosi paljon. Kulumaa löytyy pepusta ja polvista, mutta ehjät ovat. Jos kiinnostaa voi sähköpostilla laittaa tarjouksen :) Muuten naputtelen sitten tässä joku viikko Huutikseen.


The "rain and mud set" for this autumn. The jacket is from a local department store (their own label) and the pants I got for free from a friend :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti