^
     

maanantai 26. syyskuuta 2011

Nämä oli pakko saadaNämä oli pakko saada :) Eli Molo Kidsin Autumn Check -rukkaset.
Ja luulin löytäneeni nettikaupan, josta nämä sai pikkasen halvemmalla, mutta nyt kuvaa etsiessäni (kun sieltä mistä tilasin ei saanut napattua kuvaa) tajusin, että ei ne olleetkaan edullisemmat vaan näistä on kaksi versiota - lyhyet ja pitkävartiset. Ja mä siis tilasin ne lyhytvartiset. Hieman typerä olo, mutta myönnettäköön tämä kuitenkin täällä.

Mietin tässä nyt sitten, että mikä pipo noiden kanssa kävisi. Siis pakkasilla pidettävä pipo.Näistä kuvista näkee meidän tämän hetkisen toppavarustuksen. Lähinnä ajattelin rukkasia tuon puvun kanssa pidettäväksi, mutta miksei tuon takinkin, kun laittaa sinisen puolen esiin.

Käykö joku jo noista olemassa olevista pipoista rukkasten kaveriksi? Mietin tätäkin pipoa, sopisiko se?
Mikä siinä on, että kun luulee, että on kaikki valmiina niin tulee jotain sellaista mikä on pakko saada ja sitten saa miettiä kaiken uusiksi? :)

Edit: Tuntuu, että mulla ei ole päätä eikä häntää näissä asusteostoksissa. Mitkään ei oikein mätsää :( Ei tarvitsekaan olla sävy sävyyn ja kaikki samaa sarjaa, mutta en tykkää siitäkään jos kaikki on ihan eriparisia keskenään.

I had to get these winter gloves for Toukka and now I'm wondering if any of our winter hats will go with it :) The gloves are by Molo Kids.

3 kommenttia:

 1. Hehe, mä olen vähän samanlainen asusteiden kanssa. Niin paljon ihania pipoja on, että on pakko saada, mutta ne ei sitten sovikaan minkään kanssa :) Nyt tosin olen maltillisempi ja yritän saada sopivia settejä kokoon ja myydä sitten ylimääräisiä asusteita pois.

  VastaaPoista
 2. Mulla onneksi tuppaa tuo maku olemaan niin synkkää että kaikki ne mustat/harmaat sopii väkisinkin yhteen... ;D
  Musta tuo raidallinen pipo ei oikein sovi noiden hanskojen kanssa, tulee hiukan liikaa eri kuvioita. Ehkäpä joku yksivärinen punanen pipo sopis?

  VastaaPoista
 3. Annika - sanopa muuta! Munkin pitää alkaa nyt miettiä näitä vähän tarkemmin.

  Sari - Meilläkin on hanskat tähän mennessä olleet van yksivärisiä tummia. Nyt sitten vähän vaihtelua :) Mä myös eilen illalla mietin, että yksivärinen punainen tai sitten ihan vaan valkoinen olis ehkä paras. Pitää katsoa jos jostain löydän kivan tai sitten vaikka neulon itse :)

  VastaaPoista