^
     

perjantai 23. syyskuuta 2011

Huutismainos ja kysymys

Huutiksessa myynnissä joitakin Toukan pieneksi jääneistä vaatteita. Mm. Chincheä ja Bobo Chosesia ja alakuvan supersuloinen Mini Bodenin takki :)

Löytyisikö teille jotain - klikkaa!

* * *

Olen huomannut, että blogini kommentointi on vähentynyt ja mietiskelen täällä, että mistä se johtuu. Tykkään kovasti tämän blogin pitämisestä, mutta olisi kiva kuulla lukijoistakin aina silloin tällöin :) Tai ylipäätään, että lukeeko tätä enää kukaan.

Ajatuksia kommentoinnista kuulisin mielelläni, sen lisäksi olisi kiva tietää mistä pidät blogissani? Mitä toivoisit enemmän? Millaisia juttuja haluaisit lukea?

7 kommenttia:

 1. Moikkka. täytyypä nyt kommentoida, olen yleensä siinä hyvin laiska, kun jotenkin on muka niin kiire lukea kaikki ihanat blogit ja kommetoimiseen menee ihan hirveesti muka aikaa ;) ihania juttuja on ja kaikki on tähän mennessä kiinnostaneet, jatka samalla lailla vaan.

  VastaaPoista
 2. Luen joka postauksen, mutta nyt on niin hektinen vaihe, etten kaikkialle ehdi merkkiä jättämään=/

  Kiitos kuitenkin kivasta blogistasi ja jatka ihmeessä samalla tavalla.

  VastaaPoista
 3. Täällä(kin) ilmoittautuu yksi huono kommentoija, lukemassa käyn kyllä joka postauksen mutta kommentit jää sitten laittamatta :(

  Jatka samaan malliin, kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 4. Minä luen myös lähes kaikki postaukset, vaikka kommentointi jääkin tosi vähiin. Kiinnostaa ihan kaikki jutut teidän arjesta ja vaatteista oon saanut monta hyvää vinkkiä!

  VastaaPoista
 5. On se kyllä kurjaa, kun ei tule läheskään aina kommentoitua, kun käy lukemassa, vaikka todella kiva onkin blogiasi lukea! Nuo valokuvat teidän puolukkaretkeltä oli todella upeita, sellaisia mielelläni näkisin lisää - ja juttuja teidän puuhasteluista, retkistä. Vaikka onhan niitä ollutkin :)

  VastaaPoista
 6. Myös minä käyn säännöllisesti, mutta kommentointi arjessa usein jää. Pitää yrittää muistaa jättää merkkiä itsestä vähän useammin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! Kiva kuulla, että tätä vielä luetaan :)

  VastaaPoista