^
     

torstai 22. syyskuuta 2011

D&J - onko kenelläkään kokemuksia?

Posti toi tänään D&J-klubin mainoksen. Postitse toimiva lastenvaateklubi oli sen verran mielenkiintoinen aihe, että mainospostin suoraan paperinkeräykseen heittämisen sijaan luin koko kirjeen läpi. Ja en voi kuin ihmetellä. Teksti on hyvin mielenkiintoista suomea ("Ihania lastenvaatteita suoraan teidän postilaatikkoon" ja "Tämä on tarjous mitä et voi menettää" esimerkkeinä) ja mainoksessa ei ole yhtään kuvaa firman tekemistä vaatteista!

En voi sille mitään, että mulle tulee yrityksestä aina vähän epäluotettava mielikuva, jos he eivät voi panostaa mainontaansa sen vertaa, että huolehtisivat siitä, että teksti on oikein. Kyseessä on ruotsalainen firma, joten ei luulisi, että suomenkielistä kieliasun tarkastajaa olisi niin hankala löytää! Ja valokuvien puute on vieläkin ihmeellisempää. Vaatteita ei myydä sanoilla vaan kuvilla! Firman nettisivuilta sentään näkee jokusen kuvan.

Minua ei nyt tällainen klubi muutenkaan houkuttele, koska en koe lastenvaatteiden ostamista minkäänlaisena rasitteena vaan ihan omasta tahdostani käytän nettikauppojen, nettihuutokauppojen, oikeiden kauppojen ja kirpputorien koluamiseen enemmän aikaa kuin olisi tarpeellista, mutta olisi mielenkiintoista kuulla jos jollain on kokemuksia kyseisestä klubista! Mitä mieltä ylipäätään olette vaateklubeista?

Just asking for any experiences people have had with D&J clothes club.

4 kommenttia:

 1. Ei ole kokemusta, mutta meillekin tuli joskus toi mainos. Tutkin googlella ja mun mielestä ne vaatteet oli rumia ja kalliita. Toki jokaisella on omat mieltymykset :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ei ne vaatteet munkaan silmää miellyttäneet :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä ihmeelliseltä, ei tosiaan herätä hirveästi kiinnostusta, jos ei ole kuvia vaatteista ja kieliasu kalskahtaa siltä, että arvostetaanko asiakkaita lainkaan... En kyllä haluaisi sitoutua ostamaan vaatteita mistään yhdestä paikasta tai vastaanottamaan jotain kuukausittaista vaatepakettia - vai mikä heidän toimintaideansa on? Kirjakerhot on jotenkin oma juttunsa, sellaisiin olen joskus liittynyt, mutten koskaan kovin pitkäksi aikaa. Haluan säilyttää valinnan vapauden ostaa tuotteet mistä haluan.

  VastaaPoista
 4. Joo, juurikin niin, että lähettävät kerran kuussa vaatepaketin eli siis kirjakerhojen tapaan.

  Toukka kuuluu itseasiassa kahteenkin kirjakerhoon (toiseen olen itse liittynyt ja toisen maksaa Toukan isomummi) ja niistä kyllä tykkään :)

  VastaaPoista