^
     

perjantai 30. syyskuuta 2011

Syksyinen Korkeasaari

Aamulla meillä oli pilvistä ja "vaan" +15 vaikka säätiedote oli illalla muuta lupaillut. Mietinkin, että mennäänkö Korkeasaareen, kuten suunnitelma oli, vai lähdetäänkö keskustaan. Päädyin sitten kuitenkin eläintarhan kannalle, pakkasin eväät laukkuun ja hypättiin autoon. Ja parempaa päätöstä en olisi voinut tehdä! Sää oli ihan käsittämättömän hieno - aurinko tuli esiin heti kun päästiin perille, ei tuullut yhtään ja lämpötila vaan kohosi :)
Kiva kun on tuo vuosikortti niin tulee käytyä näin usein. Joka kerta kun näkee aina vähän eri eläimiä :)

Kotimatkalla kierrettiin Flamingon kautta ja poikettiin POPin outletissa. Siitä ja muista löydöistä enemmän ensi viikolla.

Toukalla päällä: Mini Bodenin pörrövuorinen huppari (oli kyllä vähän turhan lämmin tähän säähän), Mini A Turen farkut ja Vansin tennarit.

We went to the zoo again today and the weather couldn't have been better!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, me oltiin ihan vähällä lähteä myös tänään Korkeasaareen! Päädyttiinkin sitten juuri kolean aamun takia Kansallismuseoon ihastelemaan Nukkekoteja.
  Ihania kuvia taas, tuo pikkupanda on yksi mun suosikeista!
  Ja tuo Bodenin huppari on muuten ihana myös! Oletko tykännyt siitä omastasi?

  VastaaPoista
 2. No höh! Jossain vaiheessa oli mielessä, että olisin kysynyt teiltä haluatteko tulla mukaan, mutta se sitten jäi kun arvoin ihan viime hetkelle asti. Oliko nukkekodit hienoja?

  Toi huppari on kyllä tosi kiva! Ollaan käytetty sitä jo todella monta kertaa. Omaani en ole vieläkään saanut, vaikka olisin jo keksinyt sillekin tuhat ja sata käyttökertaa. Tilasin sieltä preview-puolelta, joten vasta parin viikon päästä oli muistaakseni luvattu toimitusaika.

  VastaaPoista
 3. moikka! Näkyikö niitä eläimiä paljon? Me ei olla käyty korkeasaaressa vuosiin ja mietin, että näkeekö siellä eläimiä näin syksyllä..?

  Kiva blogi muuten sinulla. Tervetuloa myös oman blogini puolelle :)

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Heidi! Kävin juuri visiitillä blogissasi ja huomasin, että olittekin käyneet jo Korkeasaaressa :) Mutta siis kyllä, eläimiä näkyi oikein hyvin! Suurista vetonauloista nähtiin ainakin karhut, apinat, leijonia ja tiikeri :)

  VastaaPoista