^
     

torstai 15. syyskuuta 2011

Perusvaatetta

Tilasin minä sieltä Hennesiltä muutakin kuin nuo edellisen postauksen sammarit. Nämä tulivat jo elokuun puolella. Osa oli kesäalen valikoimaa ja osa syksyn uutuuksia. Mitään kovin erikoista näissä ei ole. Hihaton oranssi-valkoraitainen toppi ensi kesäksi (ja aluspaidaksi talvella), sinivalkoraitainen pitkähihainen trikoopaita ja tummanharmaa, kirkkaan sininen ja violetti yksivärinen trikoopaita sekä valkoinen huppari. Perusvaatetta siis :)


Sinivalkoinen raitapaita ja violetti paita ovat tyttöjen puolelta. Yläkuvasta näkyy paidan mallien ero. Violetti siis tyttöjen ja sininen poikien mallistosta.


Poikien paita on 100% puuvillaa ja hieman leveämpi, tyttöjen on 95% puuvillaa ja hieman kapeampi. Meillä on molempia ollut ennenkin. Tykkään kun paidan materiaalina on pelkkää puuvillaa, mutta tuo tyttöjen malli vaan istuu meidän hoikalle pojalle paremmin. Vartalon kohdalta leveys ero ei ole suuren suuri, mutta kainaloiden kohdalla on enemmänkin eroa. Pituus ja hihojen pituus molemmissa sama.


***

Minä toivottelen kaikille hyvää viikonloppua jo nyt. Me Toukan kanssa nimittäin suunnataan huomenna jo aamupäivästä neljän sukupolven mökkiviikonloppuun :) Paikalla siis Toukka, minä, äitini ja mummini.Basic clothing from H&M. The purple top is from the girls' collection and the blue from the boys'. You can see that the girls' one is a bit skinnier.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti