^
     

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Syksyinen viikonlppu

Viikonloppu mummini mökillä sujui hyvin. Lauantaina tuli rankkoja sadekuuroja iltapäivällä, mutta muuten sää oli aurinkoinen, joskin kylmä. Kerättiin paljon puolukoita, leikittiin pihalla, saunottiin, juteltiin. Kotiin tullessa oli auto täynnä herkkuja. Mummin keräämiä kanttarelleja ja haaparouskuja isot pussit, puolukoita monen monta kiloa, puolikas noin kuuden kilon kurpitsasta ja noin litra kurpitsansiemeniä sekä vähän koristetta parvekkeelle! :)

Paikka on minulle tuttu ja rakas omasta lapsuudestani ja mummiakin on aina ihana nähdä. Matka on vaan niin pitkä, että valitettavan harvoin tulee lähdettyä.We spent last weekend at my grandmother's cottage. We had a great time and came home with lots of treats from the forest :)

1 kommentti:

  1. Varmasti ihana viikonloppu, myös mummille ja Toukalle! Todella tunnelmallisia kuvia :) Tällaiset hetket saattavat arjessa mennä ohi ja unohtua pian, mutta kuvilla ne saa tallennettua muistiin ja sitten muistaa arvostaa niitä pieniä erityisiä hetkiä. Mulla ainakin käy niin.

    VastaaPoista