^
     

perjantai 13. toukokuuta 2011

Kesähousut

Tykästyin kovasti Villervallan polvihousuihin, joista Maria postasi täällä ja näihin Kik Kidin vastaaviin. Pohdinkin jo, että tilaanko nuo vai käynkö Punavuoren Peikossa katsomassa millainen heidän Villervallan valikoima on. Eilen illalla sain kuitenkin inspiraation ja surautin ihan omat polvihousut!Kankaita löytyy kaapista vähän turhankin paljon, mikä on tietysti siinä mielessä kiva asia, että kun inspiraatio iskee, voi heti käydä hommiin. Valitsin varastoistani ohutta nätin väristä vaaleansinistä trikookangasta. Kaavaa näihin mallasin iki-ihanista Popupshopin baggy housuista (kuva löytyy esim. täältä), lyhyemmillä lahkeilla toki. Saumuri esiin ja hetki suristusta ja lopputulos oli tällainen! Tykkään :)


(Kuvat on vähän huonoja - vaakatasosta paistava ilta-aurinko varjoineen ja iltariehumisensa aloittanut poika on huono yhdistelmä ;) )
Niin ja GRRR, Blogger on hävittänyt edellisen postaukseni alevinkeistä ja mash'n'gravy -ostoksistani! En nyt jaksa tehdä sitä uudelleen. Postaan vaatteista sitten kunhan ne saapuvat.
I made these knee-lenght summer pants for Toukka yesterday. I've been looking at similar ones in stores and online, but decided to try to make them myself. And I rather like them :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti