^
     

torstai 19. toukokuuta 2011

Ne ostokset

Mash'n'gravyn tilaus saapui toissapäivänä.

Nämä Popupshopin paidat on aivan ihania! Raitapaita on paksua, mutta pehmeää trikoota, ja t-paita on puolestaan hellepäiviin sopivaa ohutta kangasta. Ainut vaan, että tilatessani ihan kokonaan unohdin miten isoja tämän merkin paidat on. Näitä on siis turha kokeilla edes päälle, kaapin perukoille menevät pojan kasvamista odottamaan.

Näissä godzilla leggareissa viehättää jokin! En osaa yhtään sanoa, mikä se on, mutta halusin tässä kuosissa nimenomaan nämä leggarit, en paitaa.

Nämä on kokoa 104/110. Jäävät ruttuun lahkeista, mutta pysyvät silti jo nyt hyvin päällä. Lahkeet ei valu kantapäiden alle ja housut eivät myöskään tipu vyötäröltä. Nämä siis käyttöön heti, vaikken tilatessani niin ajatellutkaan :)

Hennesiltäkin tuli pieni paketti ja siellä oli Toukalle nämä Conscious Collectionin valkoiset shortsit. Nämä oli minusta ihanat ja malliston idea tukemisen arvoinen, joten otin nämä vaikkei tälle kesälle shortseja tarvittaisikaan enempää. Siksipä otinkin koon 98 ensi kesää ajatellen, mutta tarpeen vaatiessa nämä voi vetää tänäkin kesänä jalkaan.

Sanoin Toukalle, että menepäs seisomaan jonnekin niin äiti ottaa kuvan ja heppu päätti sitten kiivetä sängylleen (kuvat otettu aamulla - ei meillä yleensä ole sängyt petaamatta). Ja suojaimet on korvilla kun naapurissa taas pikkaisen porattiin. Meteli ei ollut kova, mutta Toukka inhoaa ja pelkää sitä niin kovin, että haluaa pienimmästäkin melusta heti suojaimet korvilleen :( Siellä ilmeisesti pistettiin koko kämppä uusiksi ja siksi remontti on kestänyt näin pitkään. Viime perjantaina piti valmistua, mutta ei siltä kuulosta. Alkaa olla hermot aika tiukoilla tuon takia...


What I ordered from mash'n'gravy's sale + shorts from H&M's Conscious Collection.


3 kommenttia:

 1. Juu, godzillakuosi on Mini Rodinilla toinen kiva, poitsulla on siitä yksi paita. Toinen kiva on se perhoskuosi, jota meille tuli Nöpölle leggareina.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja ostoksia! =)
  Meillä tuota Godzillaa löytyy leggareista, pitkähihaisesta ja yhdestä t-paidasta, pojan suosikki! :D
  Meillä on samanlaiset leggarit samassa koossa, pari kertaa olleet päällä mutta musta on jotenkin inhottavan näköistä kun jäävät makkaralle että enemmän pidetään kunhan poika niihin kasvaa vaikka toki nytkin ovat toisinaan päällä! =)

  VastaaPoista
 3. Kivat ostokset! Popupshop on kyllä todella reilua mitoitusta. Meillä on tuollainen raidallinen paita teepparina, muistaakseni koko 2, mutta on vielä aivan liian iso. Godzillaa meiltä löytyy myös t-paitana ja pitkähihaisena. Nyt harmittaa, etten ostanut Mash n Gravystä heti alen alkaessa noita leggareita :) On tosi kivat!

  VastaaPoista