^
     

tiistai 10. toukokuuta 2011

Lobilo

Olen jo kauan halunnut ostaa Toukalle tämän Lobilon kauniin siipipaidan ja, nyt kun Kuopuksella oli viime viikonloppuna kaikki pitkähihaiset -25%, vihdoin sen ostin.


Lobilon mitoituksesta en löytänyt netistä mitään tietoa, joten lähetin Kuopukseen sähköpostia. Halusin paidan, joka on reilu (koska haluan että tällä ihanuudella on mahdollisimman pitkä käyttöikä), muttei sellainen jonka käyttöön ottoa joutuu odottamaan vuosia.


Saamieni tietojen perusteella päädyin ottamaan koon 86/92 (vaikka Toukalla siis nyt käytössä 92cm vaatteet) ja se oli oikea valinta. Paita on iso, mutta saadaan varmaan syksyllä jo käyttöön. Resorit ovat tavallista pidemmät ja voi taittaa kaksinkerroin, joten hihat saa lyhyemmiksi.


Tässä vertailun vuoksi alla Småfolkin paita koossa 98/104 (mummi osti varastoon). Leveys on molemmissa sama, Småfolk on hiukkasen pidempi (Lobilon paita on lisäksi edestä lyhyempi kuin takaa) ja Lobilossa on puolestaan pidemmät hihat. Jos resorit taittaa kaksinkerroin ovat hihat saman mittaiset. Sanoisin siis, että Lobilo on reilua mitoitusta! 86/92 koko vastaa siis vähintään 92 kokoa, ellei jopa 98.


Tässä vielä Kuopuksesta saamani mitat Lobilon paidoista:

86/92 : kainalo-hihansuu 32,5cm - kainalo-kainalo 31cm - olkapää-helma 40cm
98/104 : kainalo-hihansuu 33,5cm - kainalo-kainalo 33cm - olkapää-helma 41,5cm


I love this wing shirt by Lobilo. The sizing is generous! Toukka has a size 86/92 on and it's a bit too big for him although his size is 92cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti