^
     

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Muuta kirppikseltä. Ja se reppu.

Viime lauantain kirppisreissulta tarttui myös nämä mukaan, tuon edellisen postauksen teekannun lisäksi.

Pitkästä aikaan löysin itsellenikin vaatteen. En vierasta käytettyjen vaatteiden ostamista itselleni, mutta olen ehkä vähän turhankin tarkka vaatteistani (laadusta, materiaalista ja ulkonäöstä) ja harvoin löydän kirpputoreilta kaikki kriteerini täyttävää enkä siis usein edes jaksa penkoa vaatepinoja. Tämä Zaran sopivasti romanttinen puuvillapaita oli kuitenkin laitettu niin hyvin esille, että huomasin sen ja 1€:n hintaan se lähti myös mukaani :)

Toukalle bongasin Mexxin pirteän keltaiset ruutuhousut. Näissä ei ole mitään käytönjälkiä ja niissä on ohut vuori. Hintaa oli 1,5€

Ja ostin myös Myyrä-palapelin, vaikka vielä hetkeen Toukka ei tällaisia osaakaan tehdä. Meillä on tuo kirja, mistä palapelin kuva on, ja Toukka tykkää siitä kovasti, joten siksi halusin sen vaikka joutuukin kaapissa nyt odottelemaan. Hintaakin oli vain 1€.

Ja sitten se reppu! Tänään käytiin tässä lähellä olevalla lastentarvikekirppiksellä. Se on vasta pari kuukautta sitten avattu ja sain itseasiassa tietää siitä vasta eilen, joten ensi visiitille piti päästä :) Sieltä löytyi tämä suloinen, käyttämätön Uppo-Nalle -reppu. Tämä siis ratkaisi meidän reppupulman varsin edullisesti (reppu maksoi 3,5€) :)

Kiitos vaan kaikille, jotka jakoivat reppuvinkkejä! Kånkeniin ihastuttiin molemmat miehen kanssa, mutta panostetaan siihen sitten kun Toukka käyttää reppua enemmän. Huuto.netistä löysin ystävältäni saaman vinkin avulla Marimekon siniraitaisen pikkurepun, jonka ostamista vakavissani harkitsin, mutta sekin nyt jääköön.

More fleamarket purchases :)

1 kommentti: