^
     

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pieni muumimukikokoelma

Mä olen muumifani. Lähinnä fanitan vain hiljaa sisäisesti, mutta on meillä jotain muumitavaraa. Ne alkuperäiset romaanit löytyy lähes kaikki (ja loput on ostoslistalla) ja muutama kuvakirja myös. Toukalle kerätään myös DVD:itä, vaikka tällä hetkellä niistä enemmän tykkää äiti ja isi. Toukka jaksaa katsoa tunnusmusiikin ja mielenkiinto lopahtaa sitten siihen. Ihan hyvä niin, ei sitä tuon ikäisen vielä tarvitsekaan tv:tä tuijotella :)

Ja sitten meillä on näitä mukeja. Tänään kotiutui tuo tämän kesän kausimuki.


Kokoelmani on pieni, ostan vain ne mistä todella pidän, tarkoituksenani ei ole omistaa kaikkia. Ehdottomat aarteet on nämä 1990-luvun alkupuoliskolta olevat mukit. Nämä oli lapsuudenkodissani käytössä ja pois muuttaessani sain ne mukaani. Sininen oli isäni muki, punainen äitini, vihreä veljeni ja keltainen minun. Nämä eivät enää ole käytössä vaan somistavat keittiötä hyllykön päällä.Sitten löytyy parin viime kesän kausimukit sekä viime joulun muki.

Ja vielä Nipsu, Rakkaus, Poliisimestari ja Iltapurjehdus.


Toukalla on lisäksi pari kulhoa: Haisuli ja Nuuskamuikkunen.


Vielä haluaisin näistä tällä hetkellä saatavista mukeista Mymmelin ja Vilijonkan ja kulhoista Hemulin ja Muumipeikon.

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen muumifani ja toivon että poikakin niistä alkaisi tykkäämään! Mukeja ei tosin löydy montaa eikä muutakaan muumikamaa, odotan että poitsu kasvaa niin sitten! Pikku Myy-matto on jo! ;D Niitä alkuperäisiä kirjoja täytyy kyllä ostaa!

    VastaaPoista
  2. En tiedä mitä teen jos Toukka ei innostu muumeista! ;) No, jäisivät sitten DVD:tkin vaan mun iloksi. Mukeista ei tällä hetkelläkään juo muut (miehen mielestä ne on liian pieniä).

    VastaaPoista