^
     

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Jotain uutta kotiin


Ompelin hiljattain meidän sohvatyynyihin uudet päälliset. Ihan yksinkertaiset, muutamasta tilkusta kootut. Vanhat olikin olleet meillä jo vuosia, joten oli todella piristävää saada vähän uutta ilmettä olohuoneeseen!Nämä on tehty samoista kankaista mitä on käytetty sohvalla majailevassa tilkkupeitossa.
***
Meidän hiiri hajosi eilen. Aamulla käynnistin koneen ja se ei vaan toiminut. En osaa surffailla ja kirjoittaa pelkän näppäimistön avulla, joten tuli sitten pidettyä päivän nettipaasto :)
Onko kukaan muuten saanut langattomia hiiriä toimimaan pöytäkoneessa? Meillä on ollut varmaan kolme tai neljä erillaista eikä yksikään ole kauaa toiminut. Joko niitä ei saa ladattua, yhteys pätkii tai sitten kuten eilen. Ei toimi ollenkaan, vaikka mitä tekee. Tuli sitten yksi johto lisää johtokasaan, kun mies toi eilen uuden langallisen hiiren. No, tämä ainakin toimii :)

1 kommentti:

  1. On se kyllä kiva että ihan pienilläkin muutoksilla saa uutta ilmettä kotiin! =)

    Meillä on ollut pari langatonta hiirtä, mutta nykyään johdollinen ihan vaan sen vuoksi että noista langattomista loppui patterit todella nopeasti! Muuten ovat kyllä toimineet suht hyvin.

    VastaaPoista