^
     

torstai 22. huhtikuuta 2010

Sateinen päivä


Tänä sateisena päivänä on...


...luettu runoja. Eihän Toukka niitä vielä ymmärrä, mutta riimit ja alliteraatiot naurattaa, jos jaksaa eläytyen lukea :)


...juotu paljon, paljon teetä....ja sylitelty. Äiti on viihtynyt pyjamahousuissa koko päivän. Tai siis, käytiinhän me muskarissa aamupäivästä, mutta vaihdoin pyjamat takaisin :)

Seesteistä, rauhallista? Niinhän sitä voisi luulla. Toukan naama on ollut mutrussa ja ääni valittava lähes koko päivän. Ja pian viimeisen kuvan ottamisen jälkeen huomasin, että pitkien päiväunien aikana kestovaippa oli falskannut ja housut olivat märät. Ei kun vaatteet vaihtoon. Ja nämä olivat jo toinen vaatekerta mikä Toukalla oli tänään päällään. Ensimmäiset kastuivat jo heti aamusta kun Toukka könysi suihkukoppiin, joka oli vielä märkä isän aamuisen suihkun jäljiltä.

Ja hetikohta Toukkalle tuli isompi vessahätä ja äkkiä rupesin poikaa taas riisumaan, että ehdittäisiin potalle. No, myöhässä olin ja kikkare tippui vaipasta mun housuille. Joten eikun itsellekin uutta päälle pantavaa etsimään.

Tänään olen muunmuassa myös kaatanut keittiön roskiksen lattialle. Kyllä, minä. Samalla kun Toukka heitteli välipalaksi tarkoitettua raejuustoa ympäriinsä. Sain myös puhelun, että Electronini tiedot ovat eksyneet vääriin käsiin ja se pitää lopettaa. Uuden saan viikon päästä. Puhelun aikana Toukka levitti noin tuhat cocktail-tikkua keittiön lattialle.

Semmoinen päivä tänään on. Olisi voinut olla olematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti