^
     

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kevätsiivous

Olen saanut kevätsiivouskärpäsen puraisun. Viime viikonloppuna käytiin läpi meidän komeroa ja laitettiin jätesäkillinen ja paperikassillinen tavaraa Fidalle sekä toinen mokoma roskiin. Huuto.netissäkin olen myynyt jonkin verran meille tarpeetonta.

Eilen Miehen kotiduttua ajoin Ikeaan ja ostin vähän pientä tarpeellista:


Purkkeja Toukan puuroille. Nyt mahtuu kaappiin muutakin ja näkee helposti kauppaan lähtiessä, että mitä pitää ostaa lisää.


Uuden verhon keittiöön. Ennen oli vain tuo keltainen kappana verhotangon päälle pujotettuna, mutta olen hetken aikaa kaivannut pitkää verhoa, jonka voi tarvittaessa (lähinnä aamuauringon paahtaessa) vetää ikkunan eteen. Jatkoin siis keltaista kappaa hauskalla, ja minulle yllätävän modernilla, lintukankaalla. Ja ompelin kapan yläosaan valkoiset ripustuslenksut, mutta ne eivät näy kuvassa.

Kehys Toukan taiteelle. Noin kuukausi sitten oltiin Toukan kanssa Kiasman värileikissä. Toukka sotki antaumuksella mustikkasoseella lähinnä itseään, mutta myös sitä varten varattua suurta paperia. Miehen ihailtua työtä kotona, leikkasin siitä parhaat palat talteen ja nyt ne komeilee kehyksissä Toukan sängyn yllä. Ajattelin, että tuohon voi sitten aina välillä vaihtaa uudempaa taiteellista tuotosta esille :)
Tänään olisi vielä tarkoitus käydä vähän lisää tavaraa läpi ja viedä jotain talvikamppeita kellariin varastoon :)

1 kommentti: