^
     

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Messuilua


Käytiin tänään Lapsimessuilla Messukeskuksessa. Kävin siellä viime vuonna miehen kanssa viimeisilläni raskaana (tapahtuma järjestettiin silloin huhtikuun alussa) ja nyt kahdestaan Toukan kanssa. Erään kaverin piti lähteä mukaan, mutta hänen poikansa sairastui eilen illalla, joten jäivät sitten kotiin.

Viihdyin. Ja Toukkakin viihtyi :) Käytiin leikkimässä HopLopin pienemmille tarkoitetulla alueella ja kuuntelemassa Kenguruorkesteria. Nähtiin myös Muumipeikko, jolla oli Toukan mielestä hassu kuono. Joitakin näytteitä saatiin kotiin ja joitakin nautittiin paikan päällä. Tosi kiva juttu oli Muksubaari, jossa Toukka sai aterian (ison lihasoseen, hedelmäsoseen ja maitojuoman). Ahdastahan siellä puolen päivän aikaan oli, mutta silti, hauska idea!

Joitakin ostoksiakin tein. Tilasin Meidän Perhe -lehden (täytyy muistaa lopettaa Vauva) ja ostin Toukalle Wall-E-kirjan (tykättiin miehen kanssa elokuvasta kovasti) sekä polvihousut ja hatun kesäksi. Näistä kuvia ensi viikolla.

Toukka menee huomenna yökylään mummilaan ja me nautitaan miehen kanssa minilomasta täällä omassa kotikaupungissamme: joku kiva museo, ravintolaillallinen, drinkit ja hotelliyö aamiaisineen :)


Kamera unohtui kotiin, joten kuvituksena näkymäni tässä työpöydällä :)

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa tuo vanhempien oma miniloma;-) Kiva, että viihdyitte messuilla. Me kävimme esikoisen kanssa tänään, ja ihan ok vierailu oli, ei niin ahdasta kuin olin etukäteen pelännyt. Vaan kyllä siellä tuo rataskansa sai aika taitavasti pujotella, että eteenpäin pääsi.. oliko teillä kantoliina tmv. mukana?

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Me mentiin messuilla ihan omien rattaiden kanssa. Oltiin siellä perjantaina heti yhdeksältä ja kotiin lähdettiin vähän kahdentoista jälkeen. Ensimmäiset tunnit mahtui oikein hyvin kulkemaan. Loppuajasta, kulku oli vähän hitaampaa, mutta onneksi ei ollut kiire :)
    Meillä on Manduca, mutta mä en tuota jaksa kovin kauaa siinä kantaa, varsinkaan kun pitäisi sitten vielä kaikki kamppeet ja ostokset raahata :)

    VastaaPoista