^
     

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Hulluutta

Päätin sitten lähteä Stockalle hulluttelemaan jo tänään kun sain mukavaa seuraa. Mrs Agatha tuolla kommenteissa kertoikin, että Stockan pitäisi olla myös perjantaina auki ja muualtakin luin asiasta, joten voi olla, että perjantainakin siellä poikkean :) Saa nähdä ennätänkö.

Tämän päivän ostosuunnitelmassa oli Tigin kuivashampoo, käsipyyhkeitä ja kylpyhuoneenmatto. Lisäksi tarkoituskena oli katsastaa lastenosastolta lyhythihaisia bodeja. Haluamani väriset pyyhkeet ja matto vaikutti huonolaatuisilta ja kivoja bodejakaan ei löytynyt. Ihan ei mennyt suunnitelmien mukaan siis, mutta en minä tyhjin käsinkään palannut ;)

Itselleni Lostin neloskausi ja tv:stä aiemmin katsomani Ylpeys ja ennakoluulo -versiointi ja se Tigin kuivashampoo. Niin ja pussillinen karkkia :)


Toukalle Bogin collegehousut. Kuvassa näyttävät jotenkin hassuilta, mutta ihan kiva perusvaate.


Lisää perusvaatteita Toukalle kaappasin sitten mukaani H&M:ltä kun kaverini kanssa kierreltiin muitakin liikkeitä :) Juuri tällaisia neutraaleja yksivärisiä bodeja olen kaivannut! Näitä on sitten kiva yhdistellä kesällä värikkäämpiin housuihin.

Nyt askartelemaan koristeita Toukan juhliin ja illalla vielä kangaskauppaan!

2 kommenttia:

  1. Ton kuivashampoon olisin minäkin huolinut mutta tilasin sen vasta Briteistä ja odottelen koska saapuu... =)

    VastaaPoista
  2. Mäkin olin suunnitellut tilaavani Briteistä (kun kaikki kosmetiikka tuntuu olevan siellä edullisempaa), mutta en löytänyt oikein mitään paikkaa mikä olisi toimittanut aerosoleja Suomeen ja tää Hullareiden tarjous tuntui olevan suht samoissa hinnoissa kuin sieltä postareiden kanssa :)

    VastaaPoista