^
     

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Nalle

Tässä on Toukan Nalle. Nalle on enemmän kuin pelkkä lelu. Nalle on tällä hetkellä Toukan paras ystävä. Hellyyttä Nallelle osoitetaan runsain halauksin, suukoin sekä imemällä ja puremalla nenää ja korvia. Nalle on myös tehnyt joitakin reissuja pesukoneeseen, joten ulkonäkö on hieman päässyt rapistumaan.

Alunperin Nalle oli vain unilelu ja se tuttu ja turvallinen asia, jolla pojan sai rauhoittumaan vieraissakin paikoissa. Sittemmin Toukka on oppinut hakemaan Nallen sängystään. Ei auta vaikka kuinka laittaisimme sen kauimpaan nurkaan ja peiton alle piiloon. Poika osaa vetää peittoa pinnojen välistä ulos niin, että Nalle seuraa mukana.


Tässä Nalle on päässyt keittiöleikkeihin mukaan.


Ja tässä touhutaan omassa huoneessa mukavan matalalla olevan hyllyn päällä.


Ja tässä ollaan olohuoneen leikkinurkassa.


Tavallaan on todella hellyyttävää miten kovasti Toukka Nallesta välittää ja kuinka haluaa sen joka paikkaan mukaan. Mutta toisaalta taas huolettaa liika riippuvuus. Enkä myöskään pidä siitä että Nalle raahataan vessaan pottaa katsomaan tai eteiseen leikkimään ulkokengillä. Yritämmekin siis hiukan vieroittaa poikaa ja palauttaa Nallen unilelun asemaan. Kuten kuvista näkyy, epäonnistuin tänään :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten liikkistä;-) sun pitää vain tottua siihen että tuo kestää aikansa, onneksi nalle kestää pesua.

  Jännä muuten miten nuo lapset ovat erilaisia, meidän esikoisella on yksi rakas pehmolelu jota raahataan kodin ja päiväkodin väliä, kuopuksella ei taas ole ikinä ollut mitään "riippuvuussuhdetta" mihinkään pehmoon- ei vaikka olen yrittänyt tarjota ties minkänäköistä kaveria kainaloon. Myyräpehmo taitaa olla edes jonkinlaisessa suosikkiasemassa, mutta ei sitäkään unikaveriksi huolita;-).

  Mukavaa vappua teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. On se kyllä suloista :) Ja oikeassa olet, ei tätäkään ikuisuuttaa voi kestää. Mä vaan vähän pelkään sitä, että Nalle menee pahastikin rikki.

  Jännä juttu tosiaan, että kaikilla ei ole samallalailla tarvetta unileluun. Meillä oli muutama mitkä oli yhtälailla tarjolla Toukan syntyessä, ja aika nopeasti tuo Nalle sieltä suosikiksi valikoitui. Muista pehmoista ei sitten niin välitetäkään :)

  VastaaPoista
 3. Todella suloista! =)

  Meillä ei pojalla ole mitään suosikkipehmolelua mitä kanniskelis koko ajan, hyvä sinänsä ettei tarvi sitä aina muistaa ottaa mukaan mutta olis se niin söpöä kun toinen kanniskelis jotain pehmoa mukana koko ajan... =D

  VastaaPoista
 4. Yökylään kun lähdetään niin monta kertaa tarkistetaan, että Nalle on varmasti mukana :)

  VastaaPoista