^
     

tiistai 3. toukokuuta 2011

Etsitään

Etsinnässä on Toukalle reppu. Tässä kaksi kivointa tähän mennessä löytämääni:

Tämä söpö ja halpa (postikuluineen £8) löytyy eBaystä. Mietityttää vaan, että voiko noin halpa olla kestävä? Reppu tulisi Toukalla matkakäyttöön (sinne joku kevyt kirja ja oma rakas nalle, ehkä varavaippa tms. näin alkuvaiheessa), joten olisi kiva että reppu ei hajoaisi kesken matkan. Ja tietysti kestäviä tuotteita kannatan noin yleisesti muutenkin - laadukkaan käytetyn kun voi aina myydä tai antaa eteenpäin.


Tämän hienon lentokonerepun löysin Shak-shukasta, mutta mietittytää tuo malli, että kuinka kätevästi sinne saa mitään pakattua. Saako edes kirjaa?

Onko kellään vinkkejä, mistä löytyisi hyvä, pieni reppu? Toukkahan on vielä pieni, joten koululaisten reput on aivan liian suuria. Olisi hyvä jos reppu olisi laadukas, mutta hinta ei kuitenkaan saisi hipoa pilviä. Esimerkiksi tuo lentokonereppu (35€ + postikulut) on jo kipurajoilla. Reppu saa olla selkeästi lapselle tarkoitettu, söpökin, mutta ei liian. Ei mielellään kamalan värikäs.

Searching for a great backpack for Toukka. I want it to be of good quality, but not cost a fortune, be cute but not too cute and be small enough for Toukka. These are two potential ones I've found. The first one from eBay and the second from Shak-shuka.

5 kommenttia:

 1. Meillä tykätään kovasti Kånken Mini-repusta, sopii pienelle. Hinta on tietty aika kova.
  Bobo Chosesin omena-reppua oli quirky collective-kaupassa alessa mutta en kattonut että onko niitä vielä saatavilla! =)

  VastaaPoista
 2. Minä kans suosittelen kånkenin mini reppua, kestävä, hyvännäköinen ja värejä on mistä valita ja tarjouksessa useasti olikohahan se 29,90 (jos oikein muistan).

  VastaaPoista
 3. Meillä on tämä:
  http://www.babyshop.se/zoo-pack-penguin/p/12922#filter-2

  Kovasti tykkää sekä äiti että poika.
  Taitaa vaan olla makuusi liian värikäs, laadukkaalta ainakin vaikuttaa.

  VastaaPoista
 4. Kånkenin Miniä minäkin ehdottelen, värejä on tosiaan mistä valita kuten Jonna sanoi! Meiltä löytyy sinapinkeltainen, ja sanonpahan vaan että on ihme jos ei kestä.. Kaverilla tallessa ala-asteen reppunsa, käyttökunnossa vielä yli kolmikymppisenä, ja sitä reppua on raahattu jos sun vaikka missä :D Toivottavasti laatu samaa edelleen :)
  http://www.retkiaitta.fi/product/143/fjallraven-kanken-mini Hinta muakin kauhistutti, mutta sitten ajattelin että laadusta maksan ennemmin kuin sen kympin-jopa pari- hetken hurmasta :)

  VastaaPoista
 5. Vaihtoehtona Kånken Minille olisi Vaude Ayla 6-lastenreppu, mukanaa tulee pieni pehmokoira :-). Löytyy osoitteesta: www.trekki.fi tarjouksessa 22,90 eur, värivaihtoehtoja neljä. Omalla pojallani tällainen ensimmäisenä reppuna.

  - Kirsi

  VastaaPoista