^
     

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Välillä jotain äidillekin

Ostin pitkästä aikaa jotain itsellenikin :) Ja nämä tuli todella tarpeeseen! Olin ajatellut ostavani itselleni lämpimät talvikengät sitten alennusmyynneistä, kun eihän se talvikaan kunnolla ala ennen sitä. Niinpä niin. Talvi päätti toisin. Onneksi Outnettiin tupsahti sopivasti nämä Moun saappaat. Klik klik klik ja perjantaina aamupäivällä toi DHL nämä ihanuudet kotiin!

Päällinen on siis hopeanväristä nahkaa ja sisällä ihanan paksu ja lämmin lampaankarvavuori. Nyt ei varpaita palele :)

Samaan pakettiin nappasin pitkät kashmir-silkkihansikkaat. Nämä nyt on tietysti vähän turhan ohuet näihin säihin, mutta syksyllä tällaisia kaipailin niin onpahan nyt leudompia säitä odottamassa :)


I haven't bought anything for myself in a long time but with the winter taking an early start I had to do some shopping. I needed warm boots (I had planned to get them from the sales) and found the perfect shearling lined pair on Outnet :) I also got a pair of long cashmere-silk gloves.

3 kommenttia:

 1. Upeat saappaat! Ja taatusti lämpimät :)

  VastaaPoista
 2. Wau, mitä löytöjä! Mä klikkaan nykyisin kaikki Outnetin meilit roskapostiin kun olen vieläkin niin suivaantunut siitä DHL:n toiminnasta;-) miten sun toimitus tällä kertaa sujui?

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka - Toimitus sujui tällä kertaa moitteetomasti, mutta DHL:n tapaan kuitenkin :) Kuski soitti mulle noin varttia ennen. Kivempi tietysti olisi jos soittaisivat vielä aiemmin, mutta aina ei ole tuotakaan puhelua tullut, joten ihan positiivinen mieli jäi.

  VastaaPoista