^
     

maanantai 20. joulukuuta 2010

Tonari no Totoro

Tiedättehän Totoron? Me miehen kanssa tykätään kovasti Studio Ghiblin ja varsinkin Miyazakin elokuvista. Japanin matkallamme jokunen vuosi sitten me käytiin jopa Ghibli-museossa. Jo ennenkuin Toukasta oli mitään tietoakaan, puhuttiin siitä kuinka kiva sitten on katsoa oman lapsen kanssa joku päivä näitä elokuvia, varsinkin Totoroa. No, nyt on se päivä :) Totoro on ainut jota ollaan annettu Toukan katsoa, yhdessä äidin tai isin kanssa, noin puoli tuntia kerrallaan. Ja poika on ihan myyty! Joka päivä pitäisi saada katsoa ja elokuvan tunnusmusiikki on ihan paras. Ja aina silloin tällöin pitää vilkaista ulos ikkunasta josko Totoro sattuisi istumaan jossain puun latvassa :)

Joulupukkikin on saanut vihiä pojan ihastuksesta ja isi kääräisee pukin avuksi pakettiin ihan oman Totoron :)

We have always loved Totoro (and other movies by Studio Ghibli) and have let Toukka watch the movie as well. And he loves it! He keeps looking out the window to see if Totoro should happen to sit in a tree nearby :) So this Christmas he's getting his own :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään Studio Ghiblin leffoista ja löytyy myös Totoro (tosin nauhotettuna telkusta) sekä Henkien kätkemä DVD:llä. Poika ei Totorosta innostunut mutta Henkien kätkemästä tykkää vaikka en ensin halunnut toisen sitä katsoa kun jotkut kohdat voi olla pelottavia, sälli ei tosin ole tästä samaa mieltä. Ei nimittäin pelkää ollenkaan! =)

  VastaaPoista
 2. me myös! totoroa on tosi pienestä jo vahdattu. minusta on ihanaa että lapset ovat näissä leffoissa niin aitoja ja iloisia.
  Meidän suosikki on myös ponyo rantakalliolla.:)
  Meiltä löytyy myös kotoa chibejä ja totoroita.

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin löytyy Totoro, sekä elokuvana että pehmona. Alkuun pojat pelkäsivät mustapalleroita, mutta nyt nekin jo menevät :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, että muitakin Totoro-faneja löytyy :)

  VastaaPoista