^
     

torstai 16. joulukuuta 2010

Toppaa ensi talveksi

Joku merkillinen tauti on kaatanut mut sängyn pohjalle (niin paljon kun sängynpohjalla nyt voi olla 1v8kk:n kanssa). Onneksi on läppäri niin voi aina välillä pyörähtää netin ihmeellisessä maailmassa :) Eilen illalla tuli Babyshoppiin kaikki Mini A Turet -30% ja klikkailinkin sieltä Toukalle toppapuvun ensi talveksi (ovat iltaan asti vielä tarjouksessa). Otin tämän kokoa 2v.Toivotaan että on sopiva ja toivotaan että en ostanut liian kalliilla (eli että kohta näitä saa -50%) ;)

I took advatage of yet another offer and got this snow suit by Mini A Ture for Toukka for next winter :)

5 kommenttia:

 1. Miten multa on mennyt tämmönen kokonaan ohi! No ei meillä kyllä olis ollut tarvettakaan, tän vuoden haalarit menevät hyvässä lykyssä ens talvenkin ja takkejakin jo pari varastossa! =)

  VastaaPoista
 2. Millasia nuo Mini A Turet ovat kooltaan, siis ovatko tiukkaa vai reilua mitoitusta. Jos verrataan vaikka Tickettiin. Mietin vaan, kun meillä on nyt Topilla 98cm Ticket ja on reilu, menee koko tämän talven, voisin hankkia tollaisen toppapuvun ensi talveksi, mutta koko tuottaa vähän hankaluuksi, kun ei ole kokemusta :/

  VastaaPoista
 3. Nanna - mullakaan ei ole oikein aiempaa kokemusta. Huusin eBaystä syksyllä anorakin ja se koossa 2v oli ainakin no, 2v:n kokoinen kun oli ja on Toukalle nyt todella iso. Muakin kyllä vähän pelottaa että koko menee ihan pieleen :( Meillä on tänä vuonna Tähti Jonathanin haalari 86cm koossa ja voin verrata tuota uutta pukua siihen kunhan tulee.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan haalarin ostit! Kävin itsekin tuolla Babyshopissa jo kurkkimassa ;)

  Pikaista paranemista merkillisestä taudista!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista sinulle! Muistan kyllä itsekin millaista oli olla kotiäiti ja kipeänä lasta hoitamassa, ei se kovin herkkua ollut:-) mutta toivottavasti pöpöt häviävät jouluksi!

  Äläkä huoli, Mini A Turen topat ovat puoleen hintaan vasta sitten kun on jo kevät;-) pääasia että sait teille mieluisen ja oikean kokoisen. Teidän Toukka on luultaavsti juuri sopivan kokoinen siihen ensi talvena!

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista