^
     

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Pulkka

Viime talvena meillä ei ollut pulkkaa. Mummilassa pariin otteeseen sitä kokeiltiin ja kun pulkka lähti liikkeelle alkoi välitön itku. Tänä vuonna ostettiin, koska minä kyllästyin jo ensimmäisenä lumipäivänä vaunujen työntämiseen (tai paremminkin kiskontaan). Kaupoissa oli hyllyt aika tyhjinä kun mentiin ostamaan (oli ilmeisesti muutkin mun kanssa samaa mieltä), mutta löydettiin tällainen peruspulkka, joka kelpaa meille paremmin kuin hyvin.

Ja onneksi Toukka suostuu siinä istumaan, jopa hymyssä suin, alun totuttelun jälkeen. Pulkka on oikeastaan tosi kova juttu nyt ja jo sisällä uloslähtiessä alkaa höpinä "pukkasta" ja siitä kuinka siinä sitten "isstuu" ja "petää" sitä.


Ja se "petäminen", se se vasta kivaa onkin! :)

Toukka loves his sled :) Last year he started crying immediately upon being placed in it, but this year he enjoyes it. Especially when he gets to be the one pulling it along :)

2 kommenttia:

  1. Meillä poika kyllä tykkää pulkkailla, lähinnä laskea sillä. Hoitoon ei voi viedä pulkassa koska ei suostu istumaan pulkassa kun vedetään vaan haluaa itse olla vetämässä! =D

    VastaaPoista