^
     

perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulua

Meillä koristellaan koti jouluun aina ensimmäisenä adventtina. Silloin laitetaan myös (teko)kuusi jo pystyyn. Musta siitä tulee vaan niin ihana tunnelma, että haluan nauttia siitä mahdollisimman kauan :) Koristus pysyy aika lailla samana vuodesta toiseen. Ostan ja teen aina muutaman uuden jutun ja jätän jotain vanhaa laittamatta esille. Ja jotain laitetaan aina kokonaan pois, joten koristeiden määrä pysyy suht samana.

Tänä vuonna uutta on nämä Toukan huoneeseen tekemäni tähtinauhat ja alakuvan Mujilta tilattu puinen joulukylä. Olin ajatellut, että tuo on sellainen koriste jolla Toukka voi leikkiä, mutta palat onkin aivan liian pieniä siihen. Muutaman vuoden päästä sitten.


Keräilen viktoriaanisia kortteja, en tosin mitenkään kauhean aktiivisesti. Niitä on aina jossain päin kotia muutama esillä ja joulun aikaan kaivan tietysti esiin jouluaiheiset kortit. Tänä vuonna ujutin niitä taulunkehyksiin ettei pienet sormet vaan pääse niihin käsiksi :)

Jos vain näen matkoillamme joulukoristeita ostan aina jonkun kotiin mukaan muistoksi. Niitä onkin kertynyt jo mukavasti :) Esimerkiksi tämä lasinen lumiukkokoriste on New Yorkista ja karkkikepit vuosien takaiselta tyttöjen Tukholman reissulta. Ja alakuvan pieni suloinen kokeshi-nukke on Kiotosta.Snapshots of our home decorated for Christmas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti